x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun SUA: Război între medici şi McDonald's

SUA: Război între medici şi McDonald's

15 Sep 2010   •   00:00

O asociaţie americană a medicilor să pregăteşte să difuzeze un spot televizat ce va avea efectul de a tăia pofta de mâncare a clienţilor lanţului fast-food McDonald's, informează AFP, citată de Agerpres.



Clipul social ce va fi difuzat joi la Washington, în cursul pauzelor publicitare din perioada popularei emisiuni "The Daily Show", se desfăşoară la morgă. O femeie plânge în faţa cadavrului unui bărbat obez de aproximativ 40 de ani, care încă ţine un hamburger pe jumătate mâncat între degetele încleştate ale mâinii. La picioarele defunctului se desenează apoi celebra siglă McDonald's şi apare cunoscutul mesaj publicitar "I'm lovin' it!".

"Nivel ridicat al colesterolului, tensiunea arterială ridicată, multiple crize cardiace. În seara aceasta mâncaţi vegetarian!' se poate apoi auzi mesajul autorilor spotului.

Realizat de un grup de medici care-şi spun "PCRM" - "Comitetul pentru medicină responsabilă", acest spot anti-publicitar 'vizează meniurile extrem de grase oferite de McDonald's şi doreşte să atragă atenţia asupra nivelului ridicat de decese din cauza maladiilor cardiace la Washington, corelat cu densitatea mare de restaurante de tip fast-food din capitala american".

×
Subiecte în articol: lumea