x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 11 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI ÎN 11 ZILE. O cerere în căsătorie foarte originală, VIRAL pe Internet (VIDEO)

11 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI ÎN 11 ZILE. O cerere în căsătorie foarte originală, VIRAL pe Internet (VIDEO)

16 Iul 2014   •   15:21
11 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI ÎN 11 ZILE. O cerere în căsătorie foarte originală, VIRAL pe Internet (VIDEO)

Un videoclip postat pe YouTube prezintă un tânăr şofer care este atacat în trafic de un grup de motociclişti.... dar finalul este surprinzător. Videoclipul a strâns aproape 11 milioane de vizionări, potrivit ziarului La Vanguardia, citat de Agerpres.

Aparentul atac masca o cerere în căsătorie, e adevărat nu foarte romantică, dar cu siguranţă originală. Propunerea în căsătorie pe care acest tânăr spaniol i-a făcut-o iubitei sale a devenit virală pe Internet.

În videoclip este prezentat un grup de motociclişti care îl obligă pe un tânăr aflat la volanul maşinii sale să oprească. După ce este bruscat pe capota propriului autoturism, iubita lui coboară din maşină şi încearcă să aplaneze conflictul cu motocicliştii agresivi.

În acel moment tânărul se aşează în genunchi şi o cere în căsătorie pe iubita sa. Între timp un alt motociclist deschide portbagajul şi scoate un buchet uriaş de flori pe care tânărul îl oferă logodnicei sale.

×