x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 300 de danezi au fost chemaţi să-şi ridice premiile de la loterie. Câte 3,8 miliarde de euro de fiecare!

300 de danezi au fost chemaţi să-şi ridice premiile de la loterie. Câte 3,8 miliarde de euro de fiecare!

25 Mar 2012   •   11:59
300 de danezi au fost chemaţi să-şi ridice premiile de la loterie. Câte 3,8 miliarde de euro de fiecare!

300 de danezi au primit, miercurea trecuta, cate un e-mail in care erau anuntati ca au castigat, la loteria Keno, cate 28 de miliarde de coroane (3,8 miliarde de euro).

La cateva ore a venit insa si mesajul in care erau anuntati ca a fost o eroare de soft, si, desi au castigat premii la loto, ele sunt de fapt mult mai mici.

"Bineinteles ca n-au castigat atat de mult. Ne pare foarte rau pentru eroarea ivita. Le-am scris din nou precizand sumele reale", a declarat purtatorul de cuvant al loteriei, Thomas Roersig.

Desi multi dintre cei care au primit anuntul si-au dat seama imediat ca premiul e mult prea mare ca sa fie real, unii au apucat totusi sa se bucure prematur.

"Mi-a sarit inima din piept! Am inceput imediat sa ma gandesc la tot ce voi face cu banii. Vacante, casa noua, masina noua. Pentru o ora si jumatate am fost miliardar", a declarat castigatorul Flemming Dahl pentru site-ul Nordjyske.dk.

Reprezentantii loteriei spun ca au avut cateva reactii furioase sau de dezamagire, dar, in general, castigatorii (de premii mult mai mici) au inteles situatia si au reactionat decent.

×
Subiecte în articol: loterie danemarca loterie keno