x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 3rei Sud Est, revenire spectaculoasa la Romanian Music Awards

3rei Sud Est, revenire spectaculoasa la Romanian Music Awards

de Cosmina Stoicescu    |    11 Iun 2012   •   11:14
3rei Sud Est, revenire spectaculoasa la Romanian Music Awards

Baietii de la 3rei Sud Est au avut o revenire spectaculoasa in show-biz-ul romanesc, odata cu decernarea Romanian Music Awards, de la Craiova, unde cei trei au sustinut un recital. Laurentiu Duta, Viorel Sipos si Mihai Budeanu au atras atentia tuturor, prin tinutele purtate pe covorul rosu, gandite special pentru acest eveniment de catre stilistul Razvan Sanda.

Ei au fost considerati trei dintre cei mai bine imbracati barbati, de la aceasta gala si au primit complimente, chiar din partea exigentului designer Catalin Botezatu.

Fiecare membru al trupei 3rei Sud Est a purtat o tinuta potrivita personalitatii sale, care a imbinat piese elegante si sofisticate cu item-uri si accesorii casual.

'Revenirea 3rei Sud Est pentru o seara, pe scena premiilor Romanian Music Awards, de la Craiova a insemnat pentru noi o provocare. Ne-am dorit, din tot sufletul, ca aceasta aparitie sa fie o reusita, din toate punctele de vedere. Cand a venit vorba de tinutele pe care trebuia sa le purtam pe covorul rosu si pe scena, am apelat la prietenul nostru, stilistul Razvan Sanda, care a avut grija sa aratam ca scosi din cutie. Am primit felicitari, de la foarte multa lume incantata de aspectul nostru', a declarat compozitorul Laurentiu Duta.

×