x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 7 ani de la înfiinţarea YouTube. "Me at the zoo", primul clip postat pe platforma care a revoluţionat Internetul (VIDEO)

7 ani de la înfiinţarea YouTube. "Me at the zoo", primul clip postat pe platforma care a revoluţionat Internetul (VIDEO)

25 Apr 2012   •   08:23
7 ani de la înfiinţarea YouTube. "Me at the zoo", primul clip postat pe platforma care a revoluţionat Internetul (VIDEO)

“Me at the zoo' a fost ridicat de cofondatorul YouTube, Jawed Karim, pe data de 23 aprilie 2005, la ora 8.27 PM. In acest material video, Karim isi povesteste experientele de la gradina zoologica din San Diego. Videoclipul are 19 secunde si a adunat, pana in prezent, aproape 8 milioane de vizualizari.

De la debutul din 2005, Youtube a adunat peste 1000 de miliarde de vizualizari. Potrivit statisticilor, peste 4 miliarde de clipuri sunt vziualizate in fiecare zi, iar in fiecare minut se ridica online peste 60 de ore de materiale video, scrie gadgetreport.ro.

Portalul are, in prezent, peste 800 de milioane de vizitatori unici pe luna care vizualizeaza, in medie, 3 miliarde de ore de materiale video. YouTube ofera servicii in 39 de tari si 54 de limbi de circulatie intrenationala.

×