x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A pariat pe propria viaţă şi a câştigat 5.000 de lire sterline

A pariat pe propria viaţă şi a câştigat 5.000 de lire sterline

01 Iun 2009   •   00:00
A pariat pe propria viaţă şi a câştigat 5.000 de lire sterline

Un bărbat bolnav de cancer în fază terminală a câştigat 5.000 de lire sterline, în urma unui pariu. Britanicul a pariat că va trăi mai mult decât i-au prezis doctorii, scrie The Telegraph, citat de antena3.ro.

Jon Matthews, în vârstă de 59 de ani, a refuzat să accepte că va muri în câteva luni, aşa cum îl anunţase medicul. În plus, bărbatul s-a decis să parieze că va trăi mai mult decât i-a spus medicul. Şi a câştigat!

Britanicul a descoperit că suferă de cancer în 2006. la acea vreme, medicii nu i-au dat mai mult de câteva zile de trăit.

Sfidând predicţiile medicilor, acesta a pariat 100 de lire pe faptul că va trăi cel puţin până la 1 iunie 2008. Nu s-a oprit aici. Matthews s-a hotărât să meargă mai departe cu ideea lui şi a pariat din nou că va trăit până la 1 iunie anul acesta. Acum, bărbatul trebuie să încaseze 5.000 de lire sterline, în urma pariurilor sale.

"Cred că sunt singura persoană din lume care a pariat pe propria viaţă", a declarat Jon Matthews. "Nu mă agit foarte tare pe tema asta. Toată lumea trebuie să moară la un moment dat. Ştiu că urmează să mor, aşa că nu am nevoie de bani. Probabil că voi dona suma de bani", a adăugat britanicul. (V.A.)

×
Subiecte în articol: lumea