x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun A plecat după ziare şi a condus 600 de kilometri în direcţia greşită, după ce s-a rătăcit

A plecat după ziare şi a condus 600 de kilometri în direcţia greşită, după ce s-a rătăcit

19 Noi 2009   •   00:00
A plecat după ziare şi a condus 600 de kilometri în direcţia greşită, după ce s-a rătăcit

Poliţia australiană a sărit în ajutorul unui bătrân care s-a rătăcit şi a ajuns să conducă 600 de kilometri în direcţia greşită. Eric Steward a ieşit din casă pentru a-şi lua ziarul de dimineaţă, dar a greşit drumul şi a ajuns pe o importantă autostradă din Austalia.



Astfel a ajuns să conducă timp de nouă ore. Bărbatul de 80 de ani s-a oprit în cele din urmă la o benzinărie, unde a cerut ajutorul unui poliţist.

"Acest bătrân ciudat a venit la mine şi mi-a spus că s-a rătăcit. Mi-a dat mobilul şi mi-a cerut să vorbesc cu soţia sa", declara poliţistul Clayton Smith.

După revenirea acasă, el a povestit că a luat-o pe o stradă greşită şi apoi a continuat să meargă, dar a avut parte de un drum liniştit. Soţia sa a povestit că a vorbit la telefon cu soţul său, ştia că s-a rătăcit, dar nu a realizat cât de departe este până ce nu i-a povestit ce arată bornele de kilometraj ce indicau distanţa spre Melbourne. Întrebat de polţişti de ce nu a oprit mai devreme, el a menţionat că i-a plăcut să conducă.

×
Subiecte în articol: lumea