x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Absenţa prinţesei Diana, resimţită din plin la căsătoria regală

Absenţa prinţesei Diana, resimţită din plin la căsătoria regală

27 Apr 2011   •   19:03
Absenţa prinţesei Diana, resimţită din plin la căsătoria regală
Sursa foto: Lucas Jackson/REUTERS


În contextul nunţii regale, pe care atât media, cât şi publicul a desemnat-o ca fiind “căsătoria secolului”, absenţa prinţesei Diana este cu desăvârşire resimţită de public, fie că este vorba de oameni simpli sau de vedete invitate să parte la eveniment.

Elton John a fost ultima dată la catedrala Westminster Abbey în urmă cu 14 ani, atunci când a interpretat melodia care avea să facă istorie în vânzări, „Candle in the Wind”, la înmormântarea prinţesei Diana. Acum, cântăreţul va lua parte la ceremonia din 29 aprilie, la aceeaşi catedrală,  pentru a-l vedea pe fiul acesteia căsătorindu-se. „Ultima dată când am fost la Westminster Abbey, mi s-a rupt inima când i-am văzut pe cei doi băieţi mergând în spatele sicriului”, a spus Elton John, citat de Reuters, referindu-se la William şi Harry. „Nu îmi pot imagina cum este ca la cea vârstă fragedă să fii nevoit să mergi în public în urma sicriului mamei tale. Şi acum, când vom fi din nou la Westminster, îl voi vedea mergând la altar cu o femeie minunată, dragostea vieţii sale. Cred că este un final minunat şi sunt convins că Diana ar fi foarte, foarte fericită”, a adăugat cântăreţul.

Reprezentanţi ai mass.media spun că unul dintre motivele penru care nunta regală atrage atât de mult intereseul este, cu siguranţă, conexiunea cu prinţesa Diana. Potrivit Reuters, acest lucru se întâmplă cu predispoziţie în SUA, unde prinesa avea foarte mulţi admiratori. În plus, observatorii regali spun că prinţul William a făcut tot posibilul să păstreze vie amintirea mamei sale. Anul trecut, William a prezentat-o lumii pe logodnica sa care purta inelul de logodnă al prinţesei Diana. Acum, înainte de ziua cea mare, cuplul a vizitat mormântul acesteia. „Sunt sigură că familia regală ar dori ca toată lumea să uite de existenţa Dianei, însă acest tânăr nu va permite niciodată să se întâmple lucrul ăsta”, a spus reporterul american Joan Lunden, care a transmis în direct de la Westminster Abbey la căsătoria prinţesei Diana cu prinţul Charles în 1981, iar acum face parte din  echipa care va transmite nunta princiară pentru Fox News. „Invitarea lui Elton John este, cu siguranţă, un pas în această direcţie, pe lângă inelul pe care îl poartă Kate”, a mai adăugat aceasta.

Pe de altă parte, media este extrem de interesată de viitorul pe care îl va avea Kate Middleton. Un sondaj efectuat de mass-media arată deja că viitoarea prinţesă are multe şanse de a eclipsa amintirea Dianei atunci când vine vorba de celebritate şi faimă. „Nu poţi să nu te gândeşti că din momentul în care va ieşi din catedrală, Kate va deveni cel puţin următoarea prinţesă Diana. Cred că acest lucru este inevitabil. Singura parte proastă a acestei cununii este parte tristă, acel gând «Mi-ar fi plăcut ca Diana să fie aici!»”, a spus Linda Bell Blue, producător executiv al emisiunii „Entertainment Tonight”.

 

×