x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Actriţa Sarah Michelle Gellar va deveni mamă pentru a doua oară

Actriţa Sarah Michelle Gellar va deveni mamă pentru a doua oară

de Mediafax    |    27 Apr 2012   •   12:56
Actriţa Sarah Michelle Gellar va deveni mamă pentru a doua oară

Actrita americana Sarah Michelle Gellar, in varsta de 35 de ani, este din nou insarcinata si va deveni mama pentru a doua oara, in a doua jumatate a acestui an, informeaza MEDIAFAX.

Sarah Michelle Gellar si sotul ei, actorul Freddie Prinze Jr., in varsta de 36 de ani, au impreuna o fiica, Charlotte Grace, nascuta in septembrie 2009.

Cei doi actori, care s-au casatorit pe 1 septembrie 2002, au spus ca le pare bine ca au asteptat sapte ani inainte de a deveni parinti pentru prima data.

"Trebuie sa te afli intr-un punct in viata ta in care sa fii dispus sa renunti la absolut tot pentru copilul tau", a spus Gellar, dupa ce a nascut-o pe Charlotte. "In fiecare zi o privesc si sunt extaziata".

Actrita americana Sarah Michelle Gellar a devenit celebra cu rolul Buffy Summers din serialul de televiziune "Buffy - Spaima Vampirilor", pentru care a castigat sase Teen Choice Awards, un Saturn Award si o nominalizare la Globul de Aur. Ea a castigat si un Daytime Emmy Award pentru rolul Kendall Hart din serialul "All My Children/ Destine secrete". Sarah Michelle Gellar urmeaza sa inceapa filmarile la episodul pilot al serialului TV "The Wonderful Maladays", ce va fi difuzat de postul HBO.

Actorul Freddie Prinze Jr. a devenit cunoscut la inceputul anilor 2000, dupa ce a aparut pe afisul mai multor filme pentru adolescenti, produse la Hollywood, precum "Stiu ce-ai facut asta-vara" si continuarea acestui lungmetraj, "O fata minutata", dar si "Scooby-Doo". El a avut si cateva aparitii episodice in diverse sitcom-uri americane, precum serialul "Prietenii tai/ Friends". Recent, Freddie Prinze Jr. a terminat filmarile pentru episodul pilot al comediei "No Heroics", ce va fi difuzata de postul american ABC.

×