x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adela 20 de ani si 3 ACASA

Adela 20 de ani si 3 ACASA

de Claudia Daboveanu    |    02 Feb 2007   •   00:00
Adela 20 de ani si 3 ACASA

Vedeta serbeaza noua ani de existenta ai postului tv.
Din sumar: Vedete - Ma cheama Luca.. / Magazin - ""Tunurile"" anului 2006 / Magazin - Cupluri longevive / Telecomanda / Star news / Film - Un alt fel de Brad Pitt / Carte - 100de evrei influenti / Muzica - Red Hot Chili Peppers No 1 / Muzica - Lily / Punctul pe G - Furia ambitiilor / Stiinta- Mistere : Dragostea ""orbeste"" / Galeria Campionilor - Fight Club / Documentar - La un pas moarte / Seriale & Telenovele - Lege si ordine /


La 2 februarie, postul tv ACASA aniverseaza noua ani de emisie. Ii uram la multi ani!

Telenovele, muzica, emisiuni live sau inregistrate, povestiri, vedete. Iata cu ce si-a obisnuit ACASA TV telespectatorii vreme de noua ani. Desigur, in atatia ani se intampla si se schimba multe. Pe langa telenovelele straine si-au facut loc cele romanesti, in distributia carora au fost alesi unii dintre cei mai buni actori ai nostri. Altii, foarte tineri, au avut sansa sa se lanseze in productiile ACASA.

MULTA IUBIRE. Actrita Adela Popescu face parte din aceasta din urma categorie. Acum trei ani, cand a fost cooptata in echipa ACASA, era o pustoaica de 17 ani. A participat la un casting pentru telenovela "Numai iubirea", iar "indrazneala" de a fi foarte tanara, plina de prospetime si naturalete - desi n-avea studii de specialitate - i-a fost rasplatita cu rolul Alina Damaschin. Titlul telenovelei i-a fost de bun augur, caci pe platourile de filmare Adela si-a intalnit marea iubire, in persoana actorului Dan Bordeianu. De atunci, cei doi sunt nedespartiti. Au mai filmat impreuna productiile "Lacrimi de iubire" si "Iubire ca in filme".

MATURITATE. Toate i-au mers din plin, a intrat la facultate, a lansat doua albume muzicale, a devenit cunoscuta. "De cand sunt la ACASA am o perioada foarte buna. Recunosc, astrele m-au favorizat. Asa a fost sa fie si nu ma plang. Oamenii de aici sunt pentru mine familie, profesori, confidenti, vecini si prieteni. M-au invatat abecedarul acestei meserii in care exista reguli si secrete si mi-au dat libertate de exprimare supravegheata. Daca eu gresesc, ei sunt acolo." La 20 de ani, Adela are o experienta pe care unii mai in varsta ar invidia-o. Tanara, frumoasa si talentata, are de gand sa le ia pe toate asa cum vin. Rapid, ca o cursa de Formula 1.

"Poti fi grasuta sau uratica si sa fii potrivita pentru rol. Talentul nu sta in frumusetea fizica. Cred c-am fost persoana potrivita pe rolul potrivit"

Cadou muzical

Din cele noua cadouri pe care ACASA le-a pregatit telespectatorilor, Adela il va oferi pe cel cu nr. 7. La 3 februarie, de la ora 17:00, la magazinul Diverta din Plaza Romania, va acorda autografe, cu ocazia lansarii celui de-al doilea album, intitulat "Iubire ca in filme". Magazinul se va transforma pentru cateva ore intr-un platou de filmare, iar participantii vor deveni actori ai telenovelei "Iubire ca in filme". Pentru prima data in Romania, o sesiune de autografe este filmata pentru a fi difuzata intr-o telenovela.
×