x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adelina Pestriţu, profesoară la mişto

Adelina Pestriţu, profesoară la mişto

22 Feb 2011   •   16:38
Adelina Pestriţu, profesoară la mişto

Ce le va face sexi-profesoara Adelina Pestriţu elevilor neascultători? Oare îi va bate cu Vârciu, pardon!, cu varga, la popou? Nu-i va mai lăsa să vizioneze filme pentru adulţi? Îi va pune la colţ, cu genunchii pe coji de nuci? Nu-i va mai lăsa să “citească” fetele de la “pagina 3” sau “pagina 5”? Chiar nu o să mai mimeze cum a stat ea frumos la “shootingul” ăla pentru o revistă dedicată masculilor? Ori poate le va ţine discursuri întregi (de maximum cinci minute, să fim serioşi!) despre cât de deprimantă este viaţa când nu te sună nimeni, de la nici un ziar, să te mai întrebe despre vânătăi, iubite ale fostului soţ, teste de sarcină...

Hai, mai băgaţi-vă minţile-n cap! Adelina Pestriţu îşi va pedepsi elevii leneşi tăindu-le accesul la calculator. Dacă aşa a zis PR-ul care a răspândit această (ne)ştire în ziarele de azi, atunci aşa rămâne!

Tânăra speranţă a micului ecran şi a marilor cluburi de fiţe se întoarce la şcoală, ca să fie profesoară “de distracţie”. Nu că i-ar fi stricat să se întoarcă la şcoală pentru nişte ore suplimentare de limba română, anatomie sau... decenţă! În fine, dacă a zis PR-ul (iar Adelina trebuie să execute, că doar primeşte 2.000 de euro pentru asta), vedetuţa va face pe profesoara (cu ochelari, sexi şi dură, mai ceva ca-n filmele americane!) în cadrul unui contract de promovare a unei şcoli private din Bucureşti. “Nu mi-a plăcut mie la şcoală şi uite acum mă întorc tot în şcoală”, i-a scăpat adevărul acestei palide “extragere de radical” din Isoscel (scuze, doamnă Tamara Buciuceanu Botez, dumneavoastră aţi jucat cea mai faimoasă profesoară de pe la noi!). Corect, Adelina, dacă-ţi plăcea cartea, sigur ajungeai să pozezi pentru “România literară”!

×