x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adultii jucausi isi fac daruri pe masura

Adultii jucausi isi fac daruri pe masura

06 Ian 2005   •   00:00

PUNCTUL PE "G"
Zambiti, va rog! E, nu chiar asa. Mai mult! Si mai mult! Pentru ca iata, exista o oferta extrem de generoasa numai pentru "oamenii mari". Ma refer la cadourile cu bulina rosie. Cadouri erotice pentru adultii jucausi!
MIRUNA MIHALCEA

In sex-shopp-uri, pe langa "jucarele", oferta include si carticele care va diversifica strategiile in pat
Sezonul cadourilor nu e doar pentru aia mici! Ba deloc. Piata darurilor pentru persoanele peste 18 ani a explodat de-a dreptul in ultima vreme. Ba mai mult, ca sa pastreze spiritul sarbatorilor, adultii n-au avut decat sa trimita si ei scrisorele cu apropo-uri. Cui? Unui Mos Craciun antrenat special ca sa nu roseasca atunci cand aude ca Xuleasca vrea un vibrator sau ca Xulica-si doreste o papusa gonflabila. Si nu va faceti griji. Daca a trecut Craciunul si cererea nu v-a fost "onorata", inca… mai aveti o sansa, ca doar se-aproprie Valentine’s Day cu pasi repezi! Adresa la care cei interesati au voie sa gandeasca liber si se pot exprima necenzurat: www.orice-care-contine-si-cuvantul-sexshop!

VREME BUNA DE FACUT DRAGOSTE. Ce moment mai bun sa-ti faci timp si pentru dragoste, pentru partener, pentru sot, concubin sau ce-o mai fi el, decat sezonul sarbatorilor, cand ai ceva zile libere si vremea rece de afara tot trage a amor fierbinte?! Asadar, asta era ideea. A venit vremea sa… facem dragoste! Si cadouri. Hmm. Buna combinatie. Dragoste, cadouri. De ce nu, cadouri erotice.

RECOMANDARI. Ei bine, de data asta n-o sa mai impartim pe nimeni in categorii. De obsedati, de voyeuristi, de fantezisti, de infideli, de adulterini sau mai stiu eu de care. Pentru ca de dragoste are nevoie toata lumea, dragoste face toata lumea si la dragoste se gandeste toata lumea. Cred! Cel putin, asa ar fi recomandat. N-ar fi rau ca de sarbatori sa ne facem plinul cu endorfine multe, multe (astea ar fi responsabilele cu sentimentul de bine), cu voie buna si Anul Nou sa ne gaseasca, daca nu cu bani in buzunare, macar cu aportul necesar de hormoni, la zi. Deci, la cadouri erotice e verde pentru toti. Mai ales pentru nebunatici sau pentru jucausi, sau pentru cei care n-au gasit inca metoda ideala de a-nlatura monotonia, sau pentru cei care vor sa-ncerce ceva nou, sau pur si simplu pentru cuplurile care au epuizat cadourile traditionale, gen parfum, toale si maimutoi de plus si vor sa-ncerce ceva mai nonconformist!

CONTACT. Totusi, sunt unii care vor si nu prea. Adica isi doresc sa pastreze anonimatul. Sa nu stie lumea la ce le sta lor mintea. Sa nu se uite dupa ei pe strada si sa-si inchipuie ce planuri nazdravane pun ei la cale. Dar n-au de ce sa-si faca probleme, pentru ca, nu-i asa, responsabilii cu proiectul au avut grija si de asta. Asa ca, pe langa sex-shop-urile care anunta fatis ca, daca le calci pragul, e clar ca te intereseaza niscai chilotei de zahar sau inlocuitoare de penis, copii fidele si in marime naturala, mai e si sfantul net. Un fel de panaceu universal care vindeca toate ranile si rezolva toate problemele. Inclusiv jena. Mod de intrebuintare: intri frumusel pe site, analizezi cu atentie oferta variata de cadouri erotice, alegi ce-ti face cu ochiul, il pui in cosul virtual dupa care astepti sa te bucuri de comanda. Nu insa inainte de a parcurge cu atentie si deosebit interes sectiunile in care niste unii se jura ca pastreaza confidentialitatea si, pe aceasta cale, te sfatuiesc sa renunti la inhibitii, ca cica e mai bine. Si mai e ceva: rubrica de confesiuni. Asta e dedicata clientilor fideli, care au incercat serviciile si s-au simtit excelent si carora, ca urmare directa a experientei, li s-a imbunatatit radical viata. Viata sexuala adica.

OFERTE. Lista e lunga. Un pomelnic intreg. Pentru necunoscatori, neinitiati, dar totusi interesati, iata o scurta selectie: vibratoare de toate felurile si culorile, si gusturile (la propriu!), fie ele rotative, clitoridiene, pentru punctul G, japoneze, naiba sa le mai pieptene; seturi de vibratoare care contin o gama larga de mai multe astfel de bucati; bile si inele, pompe pentru o erectie mai buna si partide mai savuroase (pentru instructiuni de utilizare adresati-va specialistilor sau prospectului, la cumparare); suplimente sexuale precum uleiuri, drajeuri si alte "buline" afrodisiace, CD-uri si carti pentru documentare intr-ale pozitiilor; chiar prezervative cu forme si marimi surpriza (dati-mi voie sa-mi inchipui ca-n mod normal nu folositi protectie "cu dintisori"). A! Era sa uit: in materie de "dulce", pe langa chiloteii comestibili, se gasesc si, cum sa spun, jeleuri in forma de stiti voi ce.

SURPRIZE, SURPRIZE
Cateva obiecte vestimentare si accesoriile aferente…
Fiecare site are topurile lui. Cum ar fi zarurile cu surprize. Astea sunt pentru varietate: un zar iti spune-n ce pozitie sa stai, celalalt unde s-o faci: baie, bucatarie s.a.m.d. Ar mai fi si minicasetofonul buclucas. Arata ca un casetofon obisnuit, cu casti, dar de fapt contine un dispozitiv care te lasa sa asculti, de la distante mari, ce se discuta in jur. Cum ar fi ce secrete-si impartasesc fetele la o tigara. Cica asta ii excita pe unii… Alta gaselnita de gaselnita e parfumul cu feromoni. Te dai cu el si fetele, nici una nici doua, incep sa roiasca-n jurul tau. Ca sa nu mai vorbim de papusi. De cele mai multe ori, ele sunt intruchipari feminine, dar piata jucariilor erotice nu putea sa-i ignore pe cei cu preferinte ciudate, sa zicem. Asa ca baietii gasesc si porci, oi sau vaci gonflabile. De gustibus non disputandum!

×
Subiecte în articol: dragoste