x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aeroport la Adunaţii Copăceni

Aeroport la Adunaţii Copăceni

de Veronica Micu    |    05 Iun 2008   •   00:00
Aeroport la Adunaţii Copăceni

11:00 • Conform ultimelor declaraţii ale ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, Aeroportul din sudul Capitalei ar putea fi construit lângă Adunaţii Copăceni, la aproximativ doi kilometri de centura localităţii.

Conform ultimelor declaraţii ale ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, Aeroportul din sudul Capitalei ar putea fi construit lângă Adunaţii Copăceni, la aproximativ doi kilometri de centura localităţii.

GATA ÎN DOI ANI. Potrivit ministrului transporturilor, construcţia aeroportului în sudul Bucureştiului se va finaliza în maxim doi ani. Proiectul pentru această construcţie fost demarat recent de Ministerul Transporturilor, însă locaţia nu fusese stabilită. În luna martie, Ludovic Orban a declarat că locaţia aeroportului care urmează să fie construit în sudul Capitalei va fi stabilită în cel mult trei luni, întrucât exista un studiu de fezabilitate mai vechi. La jumătatea lunii februarie, ministrul transporturilor declara că, după finalizarea studiului de fezabilitate, va fi introdusă o Hotărâre de Guvern pentru a include acest proiect în bugetul pe anul 2009.

×
Subiecte în articol: magazin