x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Al Pacino urăşte filmările lungi

Al Pacino urăşte filmările lungi

26 Oct 2008   •   00:00

Al Pacino, actor laureat cu premiul Oscar, urăşte filmările de durată şi vrea ca timpul pe care îl petrec artiştii pe platourile de producţie să fie redus, recunoscând concomitent că orele lungi de filmări fac să fie întotdeauna obosit, informează Female First.



"Nu cred că petrecerea multor ore pe platourile de filmare sunt ceva bun pentru echipă sau actori. Cererea reducerii timpului petrecut pe platourile de filmare nu îmi va fi benefică însă în relaţia cu producătorii", spune Al Pacino, care are 68 de ani.

Actorul a declarat recent că i-ar face plăcere să lucreze din nou cu Robert De Niro, după succesul înregistrat de "Righteous Kill / Crime justificate", lansat anul acesta şi la care cei doi au colaborat.

"Să lucrez cu Robert a fost un factor de comfort. El înţelege cum merge treaba. Ne ştim unul pe celălalt şi am fost apropiaţi ani de zile, astfel încât e excelent ca, în cele din urmă, să facem împreună aşa cebva", a spus Pacino.

"Analizăm posibilitatea de a mai face ceva împreună, o producţie pe care să o putem dezvolta de la început, pe care să o monitorizăm împreună şi în care să fim implicaţi", a spus el, exprimându-şi speranţa că va lucra din nou cu De Niro.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea