x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alain Delon obţine custodia fiului său, Alain-Fabien

Alain Delon obţine custodia fiului său, Alain-Fabien

29 Sep 2010   •   00:00

Un judecător care trebuia să decidă care din cei doi părinţi, Alain Delon sau Rosalie Van Breemen, va obţine custodia lui Alain-Fabien, a dat câştig de cauză actorului, informează revista Voici, citată de Agerpres.



Alain Delon s-a bătut ca un leu pentru a obţine custodia fiului său de 16 ani, care trece printr-o perioadă dificilă. Adolescentul a dorit să rămână cu tatăl, cu care se înţelege foarte bine, promiţând chiar să-şi continue studiile într-unul dintre cele mai prestigioase licee internaţionale din Elveţia. Totuşi mama lui, fostul model Rosalie Van Breemen, consideră că fiul ei, pe care-l acuză de consum de substanţe ilicite, ar trebui să rămână cu ea şi cu noul ei soţ, bancherul Roberto Agostinelli, pentru a-l putea supraveghea îndeaproape şi a-i impune o disciplină strictă.

Vara trecută, ea l-a internat pe Alain-Fabien într-o clinică de specialitate în diferite dependenţe, din care adolescentul a fugit la tatăl său.

După ce a autorizat un psiholog şi a audiat toate persoanele implicate, judecătorul i-a dat câştig de cauză lui Alain Delon.

×
Subiecte în articol: lumea