x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alarmă la naţională: Accidentat, Dorin Goian a părăsit antrenamentul!

Alarmă la naţională: Accidentat, Dorin Goian a părăsit antrenamentul!

de Ovidiu Ciutescu    |    30 Mai 2008   •   00:00
Alarmă la naţională: Accidentat, Dorin Goian a părăsit antrenamentul!

13: 31 • Dorin Goian a suferit o accidentare la tendon, vineri, la antrenamentul echipei naţionale a României, el părăsind terenul înainte de finalul şedinţei de pregătire, a anunţat selecţionerul Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

Dorin Goian a suferit o accidentare la tendon, vineri, la antrenamentul echipei naţionale a României, el părăsind terenul înainte de finalul şedinţei de pregătire, a anunţat selecţionerul Victor Piţurcă, într-o conferinţă de presă.

ÎNCĂ UNUL? După antrenament, jucătorii din lotul primei reprezentative au disputat un joc şcoală, iar într-una din cele două echipe, în locul lui Goian, Piţurcă l-a folosit pe portarul Eduard Stăncioiu pe post de fundaş central. Victor Piţurcă a afirmat că Dorin Goian a părăsit cantonamentul de la Mogoşoaia împreună cu doctorul echipei naţionale, Pompiliu Popescu. Fundaşul va fi supus unor investigaţii amănunţite, pînă la finele acestei zilei urmînd să se afle cît de gravă este accidentarea acestuia. De la anunţarea lotului de jucători pentru Campionatul European din Austria şi Elveţia, Victor Piţurcă a fost nevoit să renunţe la doi jucători din cauza accidentărilor. Mijlocaşul Ovidiu Petre s-a accidentat la menisc în cadrul vacanţei organizate de FRF în Antalya, iar portarul Dănuţ Coman a suferit o fractură a degetului mare de la mîna stîngă.

×
Subiecte în articol: magazin