x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Albert de Monaco şi Charlene Wittstock, deja la un pas de divorţ?

Albert de Monaco şi Charlene Wittstock, deja la un pas de divorţ?

13 Iul 2011   •   12:00
Albert de Monaco şi Charlene Wittstock, deja la un pas de divorţ?

Inainte de a incepe, viata de familie a printului Albert al II-lea de Monaco cu Charlene Wittstock ameninta sa se transforme intr-un scandal grandios. Cuplul, care s-a casatorit cu mai putin de doua saptamani in urma, si-a intrerupt brusc luna de miere in Africa de Sud, patria printesei, si s-a intors de urgenta acasa. Motivul pentru care cei doi si-au intrerupt prematur vacanta sunt testele ADN destinate sa raspunda la intrebarea daca Albert are un al treilea copil nelegitim, conceput cu o alta femeie in perioada relatiei sale cu Charlene, relateaza miercuri ziarul sud-african City Press.

Presa a relatat deja ca printul de Monaco ar avea inca un copil, ceea ce, potrivit unor zvonuri, ar fi determinat mireasa sa incerce de trei ori sa paraseasca principatul inainte de nunta. Se pare ca cei doi nu s-au mai impacat si si-au petrecut luna de miere separat, in hoteluri diferite, sustin ziaristii sud-africani.

Initial, tinerii casatoriti si-au rezervat pentru luna de miere apartamentul prezidential al hotelului de lux Oyster Box, langa Durban, in care o noapte se ridica la 6.500 de dolari. Cu toate acestea, Charlene a petrecut o saptamana intreaga intr-un apartament obisnuit din acest hotel cu vedere spre Oceanul Indian, in timp ce Albert s-a aflat la Durban Hotel Hilton, la 16 km distanta. In fotografiile din aceasta perioada, Charlene afiseaza un zambet chinuit.

Potrivit revistei franceze VSD, citata de Agerpres, nunta printului Albert cu Charlene reprezinta un fel de contract: printesa este obligata sa nasca un mostenitor legitim sotului sau, dupa care cei doi vor trai separat. Mai mult, ziaristii francezi sugereaza ca imediat dupa nasterea copilului cei doi ar putea divorta.

Pana la ora actuala, printul de Monaco are doi copii nelegitimi de la mame diferite - o fiica nascuta in 1992 si un baiat nascut in 2003. Mama fetitei este originara din California, iar al doilea copil a fost nascut de o stewardesa. Albert i-a recunoscut pe ambii in 2005, insa niciunul dintre ei nu poate mosteni tronul pentru ca s-au nascut in afara casatoriei.

×