x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alegeri / Nervos, un medic de familie a refuzat să elibereze adeverinţe medicale pentru urna mobilă!

Alegeri / Nervos, un medic de familie a refuzat să elibereze adeverinţe medicale pentru urna mobilă!

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Iun 2008   •   00:00
Alegeri / Nervos, un medic de familie a refuzat să elibereze adeverinţe medicale pentru urna mobilă!

9:56 • Un medic de familie din localitatea Sălăţig, judeţul Sălaj, a contactat telefonic Biroul Electoral Judeţean pentru a se plînge să este luat cu asalt de cei ce solicită adeverinţe medicale pentru a constata boli care-i împiedică să meargă la vot şi să solicite urna mobilă.

Un medic de familie din localitatea Sălăţig, judeţul Sălaj, a contactat telefonic Biroul Electoral Judeţean pentru a se plînge să este luat cu asalt de cei ce solicită adeverinţe medicale pentru a constata boli care-i împiedică să meargă la vot şi să solicite urna mobilă.

STUPID. Balasz Arpad, preşedintele BEJ Sălaj, a declarat că medicul a precizat faptul că nu mai vrea să fie deranjat duminica şi că intenţionează să nu mai dea adeverinţe: „Am fost întrebat telefonic de medicul din Sălăţig că ce ar trebui să facă dacă are de dat 200 de adeverinţe. I-am răspuns că, în calitate de medic de familie ce trebuie să fie 24 de ore la dispoziţia pacienţilor pentru care este plătit, chiar dacă i s-ar solicita 200 de adeverinţe tot ar trebui să le dea. Iar dacă are de făcut obiecţii, să ceară plata orelor suplimentare de la angajatorul său”. Într-un final, în urma discuţiei telefonice, medicul s-a angajat să dea în continuare adeverinţele care să permită deplasarea urnei mobile la bolnavii respectivi.

 

×
Subiecte în articol: magazin