x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alexandra Derevici iubeşte sporturile extreme

Alexandra Derevici iubeşte sporturile extreme

de Adriana Paduraru Vaduva    |    22 Mai 2009   •   00:00
Alexandra Derevici iubeşte sporturile extreme

Frumoasa prezentatoare de la Sport.ro, Alexandra Derevici, nu renunţă la sport nici în vacanţă. Înnebunită după "senzaţiile tari", Alexandra visează deja la "zborul" cu parapanta, dar şi la cel cu sky-jetul.

"Îmi place foarte mult să merg la mare pentru că ador să mă dau cu sky-jetul. Cea mai mare pasiune a mea rămâne totuşi parapanta. Anul trecut am încercat experienţa asta pentru prima dată şi abia aştept s-o repet", a mărturisit ştirista. Alexandra se gândeşte ca în vacanţa de vară, pe care urmează s-o petreacă în Grecia, să se specializeze în volei pe plajă. "Cu siguranţă nu o să las mişcarea deoparte nici în vacanţă şi mă gândesc să încerc voleiul pe plajă. Aşa o să mă menţin în formă şi o să mă întorc la pupitrul ştirilor bronzată şi plină de viaţă", a adăugat Derevici.

 

Mbela împlineşte 33 de ani
Mbela Nzuzi, exotica prezenţă de la "6! Vine presa" de pe B1, sărbătoreşte vineri, 22 mai, împlinirea vârstei de 33 de ani. Cel mai mare cadou pe care vedeta TV şi-l face este o vizită în Gabon, ţara de origine, unde îşi va reîntâlni, după o pauză de opt luni, părinţii şi fiica, Francine. Mai mult, Mbela visează să o aducă pe Francine la studii în România.

×
Subiecte în articol: magazin