x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Altfel de "iepuras" pentru Cristina Rus

Altfel de "iepuras" pentru Cristina Rus

28 Apr 2005   •   00:00

De Pasti, de regula, mai toate revistele va ofera coperte cu iepurasi, cozonaci sau oua (rosii ori multicolore). Insa noi ne-am gandit ca nu ar strica sa va oferim o coperta diferita.



  • de CRISTINA OLOGEANU

  • Cristina Rus si-a indeplinit visele: sa prezinte o emisiune de divertisment, sa imparta cat mai multe cadouri si sa isi consolideze cariera muzicala
    Conceptul de baza: o vedeta si un urecheat. Dar nu un iepuras, ci un cu totul alt gen de urecheat: un basset-hound. Are doua urechi mari ca si iepurele? Are! Ba chiar mai mari ca ale iepurelui. Si, cum cariera Cristinei Rus este in ascensiune, ne-am gandit ca ar fi formula ideala sa le "cuplam" pe cele doua. Cele doua pentru ca bassetul nostru este, de fapt, o ea. Se numeste Hannah Bubu, are doi ani impliniti si se pregateste sa aiba si ea puiuti pentru prima oara. De Cristina stiti ca este o vedeta tv. Dar si Bubu (cum am alintat-o noi pe simpatica patrupeda urecheata) este o vedeta. Dar va mai tinem putin in suspans si nu va deconspiram inca legatura lui Bubu cu televiziunea. Acum vom vorbi despre vedeta blonda de la Prima Tv.

    INCEPUTURI. Despartirea Cristinei Rus de Blondy a creat mare valva la inceputul acestui an. Gurile rele spuneau chiar ca, prin acest gest, Cristina si-a semnat condamnarea la anonimat. Dar perspectivele nu au fost atat de sumbre. Frumoasa ardeleanca este acum mult mai aproape de romani. Duminica de duminica ea apare pe "sticla" si nu ca invitata la vreo emisiune, ci are propriul sau show. De fapt, Cristina prezinta emisiunea Euro Tombola, care aduce miliarde in buzunarele romanilor, alaturi de doi grei ai formatelor de divertisment: Cornel Palade si Romica Tociu. Insa ea nu se afla prima oara in postura de prezentatoare tv. "Am prezentat «Examen de Mos Craciun» la Antena 1 si «Top Stress Tv» la Prima Tv. Ba chiar am primit oferte atat din partea Antenei, cat si din partea celor de la «Trazniti in NATO» de a continua aceste colaborari".

    IN BALANTA. Desi s-a vehiculat ideea ca fosta ei colega de trupa si impresarul au "depus eforturi" pentru a o impiedica sa apara pe sticla cat timp facea parte din Blondy, Cristina trateaza si acum cu delicatete subiectul. "S-au intamplat multe lucruri care au fost in defavoarea mea pe atunci si, in momentul despartirii, am preferat sa nu spal rufelele in public si am vorbit doar despre aspectele contractuale determinante pentru plecarea mea. Acum ca lucrurile s-au mai linistit, am si mai putine motive sa mai amintesc aceste lucruri". Cert este un lucru: Cristina Rus recunoaste ca plecarea sa din trupa Blondy se incadreaza perfect in zicala "Un sut in fund, un pas inainte". La care se adauga ceva noroc. "Cred ca am avut si noroc pentru ca propunerea celor de la Euro Tombola a venit cu doua saptamani inainte de plecarea mea din trupa. Adica exact atunci cand imi puneam problema «Ce o sa fac dupa Blondy?»". Cristina tine sa sublinieze ca a acceptat sa prezinte emisiunea de la Prima Tv nu ca un capriciu din dorinta de a-i face Andreei concurenta: "Emisiunile de televiziune nu se fac din cauza unor capricii. E vorba despre a accepta o propunere din partea unor oameni care te considera cel mai potrivit pentru acest rol, propunere care te favorizeaza atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al carierei artistice".

    CRITICI. Si, ca sa incheiem capitolul Blondy, daca gurile rele se grabesc sa spuna ca ardeleanca a gresit ca nu a continuat sa ramana in trupa, aflati de la noi ca acum Cristinei ii merge mult mai bine. "Castig dublu, satisfactie profesionala inzecita, pe langa fanii pe care ii aveam in perioada in care cantam in Blondy am castigat multi admiratori datorita emisiunii, iar timpul liber pe care-l am imi permite sa ma ocup si de cariera muzicala la care tin foarte mult". Cu alte cuvinte, Cristina nu renunta la cantat. Ba chiar ne-a spus ca isi doreste foarte tare ca primul ei album solo sa fie lansat pe 20 iunie. Fix de ziua ei. "Daca nu cumva poate mai devreme". Despre acest album, din superstitie sau, poate, din dorinta de a ne tine in suspans, Cristina Rus nu vrea sa ofere alte detalii.

    Ca orice om de televiziune care greseste, si Cristina Rus nu a scapat "netaxata" de carcotasii Serban Huidu si Mihai Gainusa. Ce-i drept, si un prezentator cu state vechi mai scapa cate o balba, cate o gafa in emisiunile in direct, daramite un debutant! "Ai gresit, trebuie sa platesti! Eu consider ca Serban si Mihai au fost destul de indulgenti cu mine. Bineinteles ca atat apostrofarile lor, cat si ale prietenilor mei apropiati sunt constructive", explica Cristina.

    BANII. Cristina mai are un motiv pentru care se bucura ca a acceptat oferta de a prezenta emisiunea aceasta: dintotdeauna i-a placut sa faca multe cadouri. Iar acum are ocazia sa faca daruri nu numai prietenilor sai, ci tuturor romanilor. In plus, ea a mai avut ocazia, pe care nu multi romani o au, sa tina in mana… un miliard de lei! (n.r. am preferat sa scriu in litere pentru ca m-as fi incurcat in zerouri daca scriam suma in cifre). "Miliardul de lei, adica premiul supertombolino, a fost cea mai mare suma de bani pe care am tinut-o in mana.

    e fiecare data cand am cele doua «caramizi» din bancnote, sunt atat de emotionata incat nici nu mai imi sta gandul sa apreciez cate kilograme au teancurile respective".

    LA BUCATARIE. Si, daca in aceasta perioada ortodocsii sarbatoresc Pastile, am fost curiosi sa aflam cum sta Cristina la capitolul gatit. Dar nu asa, o omleta, o supita sau alte lucruri d’astea. Ci ne-am gandit la bucatele traditionale de Pasti. La intrebarea noastra: "Ai facut vreodata cozonac sau drob?", Cristina ne-a raspuns scurt si cuprinzator: "Chiar daca am avut ceva incercari in acest sens, si chiar daca am mancat ce am gatit, recunosc ca ma pricep mai bine la cantat". Dar, stati linistiti. Macar la vopsitul oualor are ceva experienta: "Cand eram mica, la bunici, am vopsit oua cu ajutorul cojilor de ceapa. Au iesit perfect!". Ce va face Cristina in aceste zile? Are doua variante: va munci sau va merge acasa, la Cluj.

    IN FINE URECHEATUL. Emisiunea Euro Tombola i-a indeplinit cateva vise Cristinei. Dar si noi am facut acest lucru. Cum? Va spunem imediat. Inaintea sedintei foto, ea ne-a povestit ca, dupa ce a vazut o reclama la cafea in care aparea un basset si-a dorit foarte tare si ea un astfel de catel. Dar deja il avea pe Angel, un superb bichon alb cu ochii negri, ca doua margele. Asa ca i-am adus-o pe Hannah Bubu. "O, ce catel frumos! Seamana cu acela din reclama". "Pai chiar ala este, numai ca a crescut intre timp". De fapt, Bubu a fost unul dintre cei trei catei folositi la filmarea respectivei reclame. A fost nevoie de trei puiuti pentru ca nu te poti pune cu bassetii atunci cand ei vor sa doarma. Nu mica a fost uimirea Cristinei la auzul acestui raspuns. Pe loc, cele doua s-au imprietenit, deh, vedetele se recunosc intre ele! Pentru Cristina a fost mai usor sa faca fata sedintei foto. Nu la fel a fost si pentru Bubu. Nu de alta, dar este prima ei sedinta foto pentru o coperta. Una e sa lucrezi in fata camerelor de filmat, si alta e sa stai la poza. Pe langa faptul ca este o vedeta tv, bassetul nostru este "cineva" printre semenii sai. Hannah Bubu este inscrisa atat in Asociatia Chinologica din Romania, cat si in Copoi Club Roman - patronat de Mihai I al Romaniei. In plus, simpatica patrupeda detine o serie de premii, obtinute la multe concursuri nationale si internationale.

    Emisiunile de televiziune nu se fac din cauza unor capricii. E vorba despre a accepta o propunere din partea unor oameni care te considera cel mai potrivit pentru acest rol - Cristina Rus, prezentatoare TV

    Ai gresit, trebuie sa platesti! Eu consider ca Serban si Mihai au fost destul de indulgenti cu mine. Apostrofarile lor, cat si ale prietenilor mei sunt constructive - Cristina Rus, prezentatoare TV
    ×
    Subiecte în articol: bubu