x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amazon, acuzat că a „ruinat Crăciunul”

Amazon, acuzat că a „ruinat Crăciunul”

21 Noi 2018   •   18:13
Amazon, acuzat că a „ruinat Crăciunul”

Amazon a fost ținta criticilor în această perioadă apropiată de sărbători, clienții afirmând că gigantul „ruinează” ziua cea mare a copiilor, notează Daily Mail.

Gigantul a fost bombardat cu plângeri de la mai mulți părinți care au comandat cadourile de Crăciun de pe platformă, după ce acestea nu au fost împachetate, iar copiii lor le-au putut vedea. Părinții au acuzat Amazon că a „ruinat Crăciunul” după ce copiii au văzut jucăriile, ceea ce a stricat surpriza plănuită pentru 25 decembrie.

Una dintre mamele furioase a postat pe Twitter că fiica sa nu mai crede în Moș Crăciun după ce a văzut cadoul pe care îl comandase pentru ea de pe Amazon.

Un purtător de cuvânt al Amazon a afirmat că în momentul în care comanda este plasată, clienții au posibilitatea de a selecta dacă doresc ca produsele să fie împachetate. Mai mult, purtătorul de cuvânt a menționat că această opțiune trebuie selectată pentru că Amazon încearcă să reducă pe cât posibil cantitatea de material folosită pentru împachetarea produselor.

×
Subiecte în articol: amazon craciun cadouri moş crăciun