x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ampullen-Kur, un anticelulitic de-a dreptul licenţios!

Ampullen-Kur, un anticelulitic de-a dreptul licenţios!

24 Aug 2011   •   23:05
Ampullen-Kur, un anticelulitic de-a dreptul licenţios!

Ce-au in comun moneda din Botswana si numele unui oras din Croatia? Nimic altceva decat un pic de pudbonderie. Orice persoana cu bagajul minimei decente la indemana s-ar feri, in public, sa dea raspunsul corect la aceasta intrebare, desi e citat, fara jena, chiar cu voce tare, pe strada, in mijloacele de transport in comun si, mai ales, pe stadioane!

Problema devine foarte delicata, si de-a dreptul amuzanta, in momentul in care o femeie, cu respect fata de propria persoana si fata de ingrijirea propriului corp, ar dori sa scape de sub jugul celulitei folosind un produs cosmetic german, zice-se cu bune rezultate, dupa cum se arata in prospect: "produsa din extracte de plante atent alese, in forma concentrata, crema ofera pielii o doza suplimentara de ingrijire. Substanta este eficienta in combaterea celulitei si rezultatele folosirii ei se evidentiaza rapid".

Toate bune si frumoase, dar, doar un biletel, pregatit in geanta isi va dovedi utilitatea in situatia de criza in care toate urechile din magazin s-ar putea sa se ciuleasca, daca raspunsul la solicitarea vanzatoarei despre produsul dorit ar suna "Ampullen-Kur!", nefericitul nume pe care producatorul german l-a ales pentru comercializarea substantei anticelulitice.

×
Subiecte în articol: anticelulitic ampullen-kur