x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Amy Winehouse, Whitney Houston, se "pregăteşte" Rihanna? Vedeta pare din ce în ce mai dependentă de alcool

Amy Winehouse, Whitney Houston, se "pregăteşte" Rihanna? Vedeta pare din ce în ce mai dependentă de alcool

22 Mai 2012   •   15:07
Amy Winehouse, Whitney Houston, se "pregăteşte" Rihanna? Vedeta pare din ce în ce mai dependentă de alcool

Rihanna e pe moarte, spun cele mai recente zvonuri de peste ocean, dar si specialistii. Motivul: consumul excesiv de alcool. Vedeta a recunoscut recent ca i s-a intamplat sa bea pana nu a mai stiut de ea si se pare ca nu a fost vorba de o simpla intamplare, ci de un obicei capatat de vedeta in special dupa despartirea de Chris Brown.

Specialistii spun ca Rihanna risca sa sfarseasca la fel ca Whitney Houston, nimeni alta decat idolul ei. Conform Romania TV, specialistii spun insa ca daca va continua sa bea la fel de mult, Rihanna ar putea incheia conturile cu viata mult mai devreme decat diva care s-a stins la inceputul acestui an, pe fondul abuzului de alcool si medicamente.

Gurile rele spun ca, dupa despartirea de Chris Brown, Rihanna a inceput sa-si inece amarul in bautura. Mai mult decat inainte, pentru ca este bine stiut faptul ca inca din adolescenta cantaretei i-a cam placut sa traga la masea.

In luna mai, Rihanna a ajuns la spital pe fondul consumului excesiv de alcool.

"Rihanna pierde controlul si isi pune viata in pericol", a spus un apropiat al artistei, conform gather.com. "Nu se poate opri niciodata la o singura bere sau la un cocktail. Odata ce pune gura pe bautura, ajunge sa consume alcool toata noaptea, ba chiar si dupa rasaritul soarelui. Prietenii si familia se chinuie sa o convinga sa se interneze la dezalcoolizare", a precizat sursa citata.

In plus, zvonurile spun ca artistei nu-i mai ajunge doar bautura si ca aceasta ar fi trecut si la droguri, dupa modelul Houston si tot dupa o ruptura de un Brown, nu Booby, ci Chris...

Plecand de la aceste detalii, expertii nu ii prevad Rihannei un viitor prea stralucit. "Rihanna ar putea muri si maine de insuficienta hepatica", a spus medicul Gabe Mirkin, conform caruia "oricine consuma alcool mai mult de doua ore pe zi, chiar daca asta se intampla o singura data pe saptamana, este expus la o moarte prematura, pentru ca ficatul este grav afectat".

In ciuda faptului ca are extraordinar de multi ochi atintiti asupra ei, Rihanna nu se sfieste sa recunoasca faptul ca-i place sa bea. "Sa stiti ca viata e grozava cand te trezesti la 9 dimineata BEATA!", a scris Rihanna zilele trecute pe contul ei de Twitter, unde a postat si fotografia de mai sus, in care se tinea bine de parul unei amice pentru a scapa de paparazzi.

×