x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anca Neacsu se pregateste de nunta. Isi face rochie de mireasa de 4000 euro la Maria Simion

Anca Neacsu se pregateste de nunta. Isi face rochie de mireasa de 4000 euro la Maria Simion

17 Apr 2012   •   13:51
Anca Neacsu se pregateste de nunta. Isi face rochie de mireasa de 4000 euro la Maria Simion

Anca Neacsu, fosta componenta a trupei ASIA, se marita in aceasta vara. Dupa o perioada foarte agitata, in care a fost acuzata ca a destramat casnicia iubitului turc, Anca prefera sa faca o nunta mica, ferita de ochii presei si ai dusmanilor, si a inceput pregatirile pentru marele eveniment chiar de la rochia pe care o va purta. Se pare ca frumoasa blonda a apelat pentru aceasta la buna ei prietena, designerul Maria Simion, care-i va crea o rochie ce valoreaza 4000 de euro. Prietenia dintre cele doua este deja cunoscuta, Anca fiind imaginea brandului Wonder Lolita ce poarta semnatura Mariei Simion.

Anca Neacsu si turcul Serkan Yaman se vor casatori pe 9 iunie, iar petrecerea va avea loc la Bragadiru.

Anca Neacsu protagonista unei povesti de dragoste ca in telenovele

Fosta componenta a trupei ASIA l-a cunoscut pe Serkan Yaman in vara lui 2010, la un targ de turism din Antalya. Pe atunci, turcul era casatorit si avea un copil. Anca a spus ca logodnicul ei se afla pe atunci in divort. "Nu am destramat nicio casnicie. Nu e genul meu. Nu fac astfel de lucruri', marturiseste cantareata.

De cealalta parte, fosta sotie a lui Serkan nu a renuntat usor la sotul ei. Aysegul Durak a trimis la redactia emisiunii CANCAN TV o scrisoare in care face acuzatii dure la adresa Ancai Neacsu. Fosta sotie sustine ca Anca i-a dezbinat familia, ca nu il lasa pe Serkan sa isi vada fetita si ca blondei ii este teama ca nu cumva logodnicul ei sa se intoarca la ea.

«Faptul ca ea este vedeta l-a fermecat pe sotul meu, stia ca e casatorit. Anca a facut totul ca sa il divorteze, a facut de toate, pana si farmece! Cadouri, cantece, parfumuri! Planuieste sa ii faca un copil, de-aia nu il lasa langa al lui. M-a sunat de numarate ori, si ea, si familia ei, eu nu am amenintat-o in niciun fel. El este un om cat se poate de normal, Anca e mai bogata ca el. Sper si ea sa fie inselata si sa nu ii dea Dumnezeu copii», a declarat fosta nevasta a lui Serkan, la Kanal D.

Acuzatiile au fost infirmate categoric de fosta componenta a trupei ASIA, care sustine ca lucrurile nu au stat chiar asa cum le povesteste turcoaica. "Ea a incercat sa se sinucida, a vrut sa ii scoata ochiul", a dezvãluit Anca, in direct la CancanTV.

×
Subiecte în articol: fun