x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea a cheltuit 10.000 $ pe haine

Andreea a cheltuit 10.000 $ pe haine

de Adrian Vaduva    |    21 Oct 2005   •   00:00
Andreea a cheltuit 10.000 $ pe haine
MONDEN
Fosta componenta a trupei Andree, Andreea Antonescu s-a intors de curand dintr-o vizita din Statele Unite.

CUMPARATURI. Chiar daca a fost plecata in interes de serviciu, a sustinut doua recitale la un festival de muzica desfasurat in Sacramento, California, cantareata a avut si destul timp liber, pe care l-a folosit pentru a vizita celebrele poduri din San-Francisco, dar si pentru a da iama prin magazinele americane de haine, unde a cheltuit aproape 10.000 dolari.

"Am profitat de ocazie pentru a-mi mai achizitiona cateva lucruri, pe care, in Romania, nu aveam de unde sa le iau. Totusi, n-am exagerat, intrucat eu consider ca nu haina este cea care conteaza in ultima instanta. Si pentru ca am avut destul timp liber am fost sa vizitez si minunatele Poduri din San-Francisco, pe care nu le vazusem niciodata", ne-a declarat Andreea.

SINGURA. Cu toate ca s-a aflat in statul California, celebru pentru plajele sale, interpreta nu a petrecut nici macar un minut la soare. Poate si pentru ca toata vara artista a fost la malul marii, sau poate pentru ca de aceasta data Andreea nu a fost insotita in America de iubitul sau.

Balade. Pentru tine

Dupa aproape un an de zile de la ultimul album Proconsul "5", Bodo&Co pregatesc un nou material discografic. Este vorba despre "Balade. Pentru tine", un cadou facut in special femeilor. "Dupa succesul reputat in urma spectacolului de pe scena Teatrului National din Bucuresti, sustinut de noi in urma cu cateva luni, am decis sa scoatem si un album. Acesta va cuprinde majoritatea pieselor lente ale formatiei, luate in ordinea cronologica a aparitiei lor. Insa vom avea si doua single-uri noi", ne-a dezvaluit vocalistul trupei. Probabil, acest CD va aparea pe piata pana la sfarsitul acestui an, sau cel putin asa spera "proconsulii". (Adrian Vaduva)

Cristina featuring Grasu’ XXL

Dupa ce a lipsit o perioada destul de indelungata din viata muzicala autohtona, Cristina Spatar, "Regina R&B-ului" din Romania, s-a intors! Cantareata revine in forta cu un nou videoclip, cu un nou single si in curand cu un nou album. Primul extras pe single de pe acest material discografic, preconizat a se lansa in luna octombrie, se intituleaza "Totul pe o carte", un "featuring" cu Grasu’ XXL. (Adrian Vaduva)

Levintza preda la Scoala Noastra

Pentru Dan Fintescu lucrurile merg din ce mai bine. Dupa ce a ajuns director de programe la postul muzical U TV, Scoala Noastra, al carei proprietar este, alaturi de Cici de la Sistem, a devenit o afacere foarte buna. Mai ales datorita profesorilor care predau aici. Alaturi de Oana, bebelusa de la Cronica Carcotasilor, Fintescu sau Cici, alte nume mari ale showbiz-ului romanesc au acceptat sa-i invete pe elevi ceea ce stiu. Este vorba despre Doina Levintza, care va preda cursuri de design vestimentar, Letitia Bararu, pentru modeling, iar orele de canto vor fi sustinute de Brad Vee, ex-componentul cunoscutei trupe Bony M. (Adrian Vaduva)
×