x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Creţulescu

Andreea Creţulescu

de Adriana V. Paduraru    |    05 Dec 2008   •   00:00

Directă, incisivă, deschisă, plină de iniţiativă



De la Andreea Creţulescu aflaţi în fiecare zi de marţi, miercuri şi joi că Realitatea vă priveşte. Vedeta postului de ştiri spune că nu există diferenţe între persoana de pe "sticlă" şi cea din viaţa de zi cu zi, ci... completări: "În ambele ipostaze, cred că sunt un om direct, incisiv, deschis, plin de iniţiativă, un om căruia nu-i place să lase pe mâine ceea ce poate face astăzi"..

VIN AI NOŞTRI... Andreea a petrecut 15 ani în preajma politicienilor, fie ca reporter de teren, fie ca moderator. Nu i se pare însă că sistemul politic a evoluat: "În ultimii ani, în politica românească «de top» se poartă cam aceleaşi feţe. Îşi mai schimbă partidul, mai intră în conservare, revin spectaculos la momentul oportun, partidele se mai scindează, apoi se unesc într-o altă formulă şi astfel rotim, în toate sensurile, mereu şi mereu, cam 50-100 de oameni. Au fost cândva prieteni, au făcut politică şi afaceri împreună, apoi au trecut în altă barcă, dar legăturile au rămas, chiar s-au consolidat, pentru că situaţia ideală este să ai putere chiar dacă eşti la guvernare, chiar dacă eşti în opoziţie".


Se relaxează pictând

Încă din copilărie, Andreea se simţea bine în lumea pe care şi-o imagina pe o coală de hârtie. Cu timpul a început să citească despre diverse curente, biografiile marilor pictori, să colecţioneze albume, iar atunci când vizitează un mare oraş, încearcă să nu rateze un muzeu de artă. "Nu am făcut vreo şcoală în acest sens, pentru că pictura rămâne pentru mine ceva foarte personal", a declarat Andreea. Pentru vedeta Realitatea TV, pictura este un mod de relaxare: "Îmi place să pictez ceea ce văd, ceea ce simt. Mă aşez în faţa unei coli goale pentru că atunci reuşesc să mă descarc şi în acelaşi timp să mă încarc cu ceva bun". Puţine persoane i-au văzut însă tablourile. Şi asta pentru că, pentru Andreea, pictura este ceva foarte personal, "aproape intim".


"Nu mi-am propus să aflu dacă sunt sau nu o femeie de succes, cred că formula asta e doar un şablon. Îmi propun doar ca, atunci când mă apuc de un nou proiect să cred în el, să îl tratez cu seriozitate şi să nu repet greşeli comise anterior"
Adreea Creţulescu

×
Subiecte în articol: andreea vedete