x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun AndreEA inca mai crede in Mos Craciun

AndreEA inca mai crede in Mos Craciun

de Adrian Vaduva    |    16 Dec 2005   •   00:00
AndreEA inca mai crede in Mos Craciun
MONDEN
Chiar daca a trecut de cativa ani de varsta copilariei, Andreea Antonescu mai crede inca ca Mosul aduce cadouri copiilor cuminti. "Imi amintesc ca in perioada liceului m-am certat cu mai multi colegi pentru ca acestia spuneau ca nu exista Mos Craciun. Ba chiar am avut cateva discutii destul de aprinse, inclusiv cu o profesoara, pe aceasta tema. Cum nu reuseam sa conving pe nimeni, plecam suparata. Si acum ma culc devreme in Ajun pentru ca Mosul sa vina sa mai repede", ne-a povestit fosta componenta a trupei Andr.... Pentru cantareata, startul la cadouri a fost dat o data cu sarbatorirea numelui, a continuat cu Mos Nicolae si acum il asteapta pe Mosul cel mare. Printre cadourile primite se numara un telefon mobil de ultima generatie, un ren de plus, lumanari parfumate, dar si o excursie de trei zile la munte alaturi de cei dragi.

CADOURI. La randul sau, AndreEA a pus o vorba buna Mosului pentru a le aduce daruri si amicilor sai. "Cred ca fiecare persoana apropiata mie merita sa primeasca ce-si doreste. Asa ca am vorbit cu Mosul, care mi-a promis ca va avea traista plina cu cadori. Sunt convinsa ca toata lumea va fi multumita. Eu sunt un om caruia ii face placere sa primeasca daruri, insa si sa daruiasca celor dragi. La randul meu, am fost cuminte tot anul acesta si sunt convinsa ca nu voi fi uitata", ne-a spus Andreea Antonescu.

Marijuana are o fetita

Unora, Mos Nicolae le aduce cadouri masini, haine sau telefoane mobile. Insa Dana Coteanu, Marijuana, a primit in dar o fetita. In urma cu doua saptamani, cantareata a adus pe lume o fetita pe care a botezat-o Alessia Ioana. Cum bebelusul si-a facut aparitia in perioada Sarbatorilor, proaspata mamica s-a declarat cea mai fericita femeie din lume. "Alessia s-a nascut cu doar cateva zile inainte de Sfantul Nicolae si este cel mai frumos cadou primit vreodata. Atat eu, cat si sotul meu am fost extraordinar de fericiti. Si chiar daca avea numai cateva zile, Mosul a vizitat-o. A primit o multime de hainute si de dulciuri. Abia asteptam Craciunul sa decoram bradul impreuna", ne-a declarat fericita Marijuana.

Tom Boxer pleaca in SUA

DJ-ul roman Tom Boxer lucreaza intens la cel de-al doilea material discografic din cariera. Boxer spera ca la inceputul anului sa poata fi lansat concomitent atat in Romania, cat si in Olanda. "Am doua variante: una in romana si alta in engleza pentru export. Am trimis cateva melodii in afara si am primit semnale pozitive", ne-a spus DJ-ul. De asemenea, Tom Boxer a declarat ca Sarbatorile de iarna si le va petrece in SUA, urmand sa se intoarca in Romania in ianuarie 2006. (Adrian Vaduva)

Livia Taloi doneaza pisoi

De curand, Livia Taloi, Ema din serialul "Trasniti in NATO", a devenit proprietara unei pisici. Mica felina a fost gasita de Livia pe strada si, fiindu-i mila de bietul animal, nu a stat mult pe ganduri si l-a adoptat. Insa, dupa cateva zile, "trasnita" s-a trezit ca pisica urmeaza sa aiba pui. Chiar daca este o mare iubitoare de animale, actrita spune ca nu poate sa pastreze viitorii pisoi. Tocmai de aceea a inceput sa-si chestioneze colegii de platou, poate-poate s-o gasi vreun doritor. Insa, pana in prezent, nici unul dintre "bravii soldati" nu a dat un raspuns afirmativ. Cu toate acestea, Livia spera ca pana la aparitia pisoilor sa le gaseasca alte camine. (A.V.)
×