x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Andreea Liptak- Luata de sotie cu tot cu meserie

Andreea Liptak- Luata de sotie cu tot cu meserie

de Adrian Vaduva    |    08 Dec 2006   •   00:00
Andreea Liptak- Luata de sotie cu tot cu meserie


Din sumar: Rauta)cizme - Ziua Romaniei, Ziua cartitei / Vedete - Florentina scoate unnou / Magazin - Momente infricosatoare / Film - Calvarul Guantanamo / Carte - Povesti cu vampiri / Muzica - Ali G Show / Muzica - Therion / Punctul pe G - Job-urile casnice / Auto Gadget - Nokiaa lansat 4 noi mobile / Stiinta/ Mistere - Pamantul de pe...Marte / Sport - Dinamovistii ""eurofantastici"" / Docrnentar - Aventurile lui Cousteau / Seriale & Telenovele - Jericho / Horoscop /


Aroma de portocale o face sa se gandeasca invariabil la Craciun

Cum te descurci cu trezitul de dimineata?
Excelent. De cand ma trezesc atat de devreme, ma simt mult mai bine, mai plina de energie si nu credeam ca pot sa fiu atat de matinala. In plus, stirile de dimineata si atmosfera de lucru imi plac atat de mult, incat merg la serviciu cu o imensa bucurie in suflet. Si oricum, daca voi ajunge sa simt epuizarea vreodata, am solutia. Amalia Enache a descoperit alarma perfecta: jingle-ul stirilor Pro TV. Nu ai cum sa nu reactionezi.

Cum ai ajuns sa faci pereche cu Dedu la stirile de dimineata?
E veteran si e facut pentru stirile de dimineata. Era firesc sa vin eu la pupitru si nu sa plece el. Faceam intr-o zi un calcul si a rezultat ca in cariera lui a prezentat alaturi de zece colege. E un... mogul.

Cum te imparti intre familie si meserie?
Foarte bine. Ele formeaza un tot. Cand Razvan s-a indragostit de mine, eu eram deja de 5 ani corespondent PRO TV, asa ca pot spune ca m-a luat de sotie cu tot cu meserie. Iar Maia este un copil extraordinar. Nu stiu cati copii de varsta ei (2 ani) inteleg ca mama si tata trebuie sa mearga la serviciu. Oricum, in fiecare zi, ne jucam impreuna cel putin 3-4 ore, iar week-end-ul e sfant. Il petrecem in familie.

Care a fost cel mai trasnit lucru pe care l-a facut copilul tau?
Maia e foarte cuminte. Nu face prostii, dar in schimb face multe lucruri haioase. Cand a descoperit ciocolata, de exemplu, pe la un an si jumatate, s-a ascuns in camera ei si a mancat-o, iar ambalajul l-a ascuns sub perna. S-a manjit pe toata fata si apoi a venit tacticoasa in living, unde eram cu Razvan, cu o papusica in brate, mimand cheful de joaca. Ne-am amuzat copios pentru ca am dus-o la oglinda sa se vada. A spus doar atat: "Mmm... tze bun e ’a butica". In rest, si-a intins odata pe toata fata un strugurel si cum prinde ocazia incalta pantofii mei cu toc. Care a fost cel mai frumos dar primit de la Mos Craciun?
Am primit o data portocale, pe vremea lui Ceausescu. Si de-atunci, cand simt aroma de portocale, invariabil ma gandesc la Craciun.

  • Foto: Adrian Stoicoviciu;
  • Machiaj: Alice Serban; Hair: Dana Marzac;
  • Locatie si vestimentatie: Melkior, Concept Store; Stilist: Enikö Szanto
  • ×