x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angajaţii unui magazin, îngroziţi de apariţia unei fantome!

Angajaţii unui magazin, îngroziţi de apariţia unei fantome!

03 Mar 2010   •   00:00

Trish Nolan şi Sonya Hird, două angajate ale unui magazin din Carlisle, Marea Britanie, au devenit vedete peste noapte, după ce au făcut publică o înregistrare în care apare ceva ce pare a fi o fantomă. Înregistrarea a fost făcută de una dintre camerele de supraveghere ale magazinului, iar cumpărătorii au asistat şi ei îngroziţi la apariţia de pe ecranul monitorului.



"Nu am crezut niciodată în fantome, dar după ce am trăit în acea seară, cred cu tarie", a declarat Trish Nolan, în vârstă 42 de ani.

Spiritul a apărut numai în imaginile filmate şi asta de peste 10 ori într-o singură oră. Angajaţii magazinului sunt convinşi că acesta a fost deranjat de lucrările de renovare la un apartament de lângă magazinul în cauză, apartament despre care se spune de ani buni că ar fi bântuit.

"În acea noapte am simţit o prezenţă misterioasă în aceeaşi cameră în care mă aflam cu colega mea Sonya. Pur şi simplu, mâna dreaptă îmi îngheţase. I-am spus Sonyei că se întâmplă ceva ciudat şi, brusc, a apărut acel spirit pe ecran. Nu am văzut niciodată ceva asemănător", susţine aceeaşi Trish Nolan.


Sursa: descopera.ro

×
Subiecte în articol: lumea