x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina Jolie: Îmi doresc ca Brad Pitt să câştige premiul Oscar

Angelina Jolie: Îmi doresc ca Brad Pitt să câştige premiul Oscar

05 Feb 2009   •   00:00
Angelina Jolie: Îmi doresc ca Brad Pitt să câştige premiul Oscar

Deşi atât Angelina Jolie, cât şi Brad Pitt au fost nominalizaţi, anul acesta, la premiile Oscar, celebra actriţă a mărturisit că ar prefera ca partenerul ei de viaţă să câştige premiul decernat de Academia de film americană, informează dailymail.co.uk.



Jolie, în vârstă de 33 de ani, care a câştigat deja premiul Oscar în 2000, pentru prestaţia ei din filmul "Tinereţe furată/ Girl Interrupted", a mărturisit că este încântată de această nouă nominalizare, dar că ar prefera ca de această dată să câştige partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt. "Sper ca filmul «Strania poveste a lui Benjamin Button» să fie apreciat în seara galei şi, da, îl susţin pe Brad. Mă simt foarte norocoasă pentru că am câştigat în trecut, deoarece mulţi actori care au avut cariere extraordinare nu au câştigat premiul Oscar", a declarat Jolie, nominalizată la rândul ei pentru rolul din filmul "Schimbul", de Clint Eastwood.


Într-un interviu acordat în emisiunea "Nightline", difuzată de postul american ABC, Jolie a mărturisit că faptul că este mamă şi, totodată, partener de viaţă într-un cuplu reprezintă lucrurile cele mai importante din viaţa ei, indicând faptul că profesia de actriţă nu se mai află în fruntea listei ei de priorităţi. "Aş pune copiii pe primul loc, faptul că sunt un bun partener pentru Brad şi apoi activităţile mele pe plan internaţional (ca ambasador al bunăvoinţei din partea ONU, n.r.). Apoi să încerc să mă autoeduc şi să învăţ cât mai multe lucruri despre lume şi să fac lucruri bune atât timp cât trăiesc. Deci pe ce loc ar fi cariera? Pe al patrulea?", a spus celebra actriţă americană. "Nu vreau să mă trezesc într-o bună zi şi să văd cum cariera mea s-a întins atât de mult şi că am făcut atât de multe filme, dar că am ratat toate celelalte lucruri importante din viaţă", a declarat Jolie. "Voi mai lucra în următoarele luni, dar apoi tot mai rar în următorii ani", a explicat actriţa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

×
Subiecte în articol: brad jolie lumea brad pitt