x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Angelina: Voodoo pentru Brad Pitt

Angelina: Voodoo pentru Brad Pitt

de Radu Popa    |    25 Noi 2005   •   00:00
Angelina: Voodoo pentru Brad Pitt
MISTERE
Angelina Jolie a aruncat un blestem asupra lui Jennifer Aniston, pentru a i-l "fura" pe Brad Pitt.

Pitt si Aniston, casatoriti in luna iulie 2000, s-au despartit la inceputul acestui an, evenimentul tinand multa vreme "capul de afis" al paginilor dedicate evenimentelor mondene. Hotararea de divort s-a pronuntat in ziua de 2 octombrie. Un prieten apropiat al lui Brad Pitt a descoperit urmele unui praf ciudat, de culoare cenusie, in torpedoul masinii actorului. Angelina Jolie ii daruise actorului o fiola ce continea pulberea respectiva, pentru a-l feri de accidente. Nu peste multa vreme, Pitt a declarat ca analiza misterioasei substante a relevant faptul ca aceasta avea in compozitia sa resturi rezultate la arderea unui sobolan.

OPINII. Doctorul Snake, autorul unui best-seller pe teme de magie intitulat "Abecedarul Vrajitoriei", sustine ca praful daruit de Angelina lui Pitt reprezinta un simbol al magiei negre pe care Jolie, recunoscuta pentru comportamentul sau nonconformist, l-a folosit pentru a-l "fura" pe Brad de langa Aniston. Potrivit afirmatiilor lui Snake, aceste lucruri erau "predestinate" sa se intample, putand fi anticipate cu mult timp inainte, daca erau interpretate corect. Brad si-a dorit intotdeauna copii, iar Aniston nu l-a ajutat sa-si indeplineasca acest vis. Snake a declarat ca praful semana uimitor cu cele folosite in ritualurile voodoo sau ca putea reprezenta chiar un "talisman" magic. Angelina ii daruise si fostului sau sot, Billy Bob Thornton, o capsula cu sange, "ca semn al dragostei pe care i-o purta". Actrita a declarat despre praful oferit lui Brad ca era destinat a-l feri pe cunoscutul actor de lucruri rele.

EXPLICATII. Snake sustine ca ramasitele de sobolan sunt folosite in magia neagra, inclusiv in practicarea vrajilor, pentru destramarea relatiilor sentimentale infiripate intre doua persoane. Cenusa rezultata in urma arderii unei inimi de sobolan este destinata pentru a distruge o legatura amoroasa sau o casnicie.

Talismane Voodoo si efectele lor


  • ochiul de sobolan: asigura stabilitatea financiara;
  • inima de sobolan: atrage dragostea si sansa la jocurile de noroc;
  • radacina "Cap de sobolan": originara din Mexic, asigura indeplinirea dorintelor;
  • clopotelul: invoca puterea spiritelor;
  • ochiul de pisica neagra: este folosit in multe ritualuri si vraji;
  • osul de pisica neagra: aduce norocul;
  • ghiarele de gaina: folosite in multe ritualuri si incantantii;
  • cuiele de cosciug: adunate in numar de 9, maresc puterea vrajilor.
  • ×
    Subiecte în articol: brad pitt