x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anul Nou la Prima

Anul Nou la Prima

de Adriana V. Paduraru    |    29 Dec 2006   •   00:00
Anul Nou la Prima

Pentru Revelion, Prima TV a pregatit emisiuni "trasnite", emisiuni "mondene" si carcoteli savuroase. Ultima zi din 2006 telespectatorii o vor petrece "In ritm de hip-hop" si vor lua lectii de dans de la Julia Stiles, Sean Patrick Thomas si Kerry Washington, intr-o ecranizare regizata de Thomas Carter.

Parodii trasnite si carcoteli savuroase de Revelion. Pentru Revelion, Prima TV a pregatit emisiuni "trasnite", emisiuni "mondene" si carcoteli savuroase. Ultima zi din 2006 telespectatorii o vor petrece "In ritm de hip-hop" si vor lua lectii de dans de la Julia Stiles, Sean Patrick Thomas si Kerry Washington, intr-o ecranizare regizata de Thomas Carter. Dupa dans, de la ora 22:00, incepe carcoteala, alaturi de Serban Huidu, Mihai Gainusa si intreaga echipa, intr-o editie speciala.

O data cu intrarea in noul an si aderarea la UE, cei mai "trasniti" soldati NATO, va invita la o parodie cum n-a mai fost alta. "Noaptea ororilor trasnite", cu Ioan Slitaiu si Dilia Matache este un proiect "trasnit", care cuprinde o vasta paleta de emisiuni mioritice, prezentate intr-o forma de zile mari.

Nu vor lipsi nici cei mai iubiti "mondeni". Astfel, de la ora 2:00, Mihai Bendeac, Mirela Zeta, Dragos Stoica si Andreea Gramosteanu, vor sarbatori Revelionul "Mondenilor", la Prima TV. Buna dispozitie continua cu Martin Lawrence, Paul Keeley si Art Cohan, in comedia "Martin Lawrence Live: Runteldat", in regia lui David Raynr. De la ora 5:00, "Febra de sambata seara" ii aduce la Prima TV pe John Travolta, Karen Lynn Gorney, Barry Miller si Joseph Cali, intr-o drama muzicala, nominalizata la Oscar, pentru cel mai bun actor in rol principal, precum si la premiile BAFTA si Globul de Aur.

In prima zi din noul an, toti adultii din lume sunt rapiti de extraterestri. Salvarea lor sta in mainile lui Jimmy si ale gastii lui de prieteni, in filmul animat "Jimmy Neutron, geniu de buzunar".

MARATON. De la ora 19:00 "Prima sparge gheata in Europa" cu ajutorul formatiilor Directia 5, VH2, K1, Ro-mania, Dj Project, Yanna, Felicia Filip si grupul Allegreto, intr-un maraton muzical pe gheata.
National TV

Revelionul National TV le ofera telespectatorilor trei editii speciale ale celor mai bune programe ale postului, plus o petrecere pe cinste incinsa intre noaptea dintre ani la Universitate.

Duminica, 31 decembrie, de la ora 12:30, Stela Popescu si Alexandru Arsinel vor fi gazdele unei editii speciale a emisiunii "Sare si piper". Cele doua perechi invitate la obisnuitul "duel" sunt, de o parte, Mirabela Dauer, insotita de Raul si Autentic, iar de cealalta parte, Cassa Loco. Nu vor lipsi vedetele de muzica populara si usoara si nici oamenii politici. Pentru ca este vorba despre o petrecere pe cinste, cu invitati de seama si multa, multa distractie, timpul de o ora si jumatate alocat emisiunii nu este suficient, motiv pentru care distractia va continua si la 1 ianuarie 2007, de la ora 15:00.

ALBUM NATIONAL. Tot in ultima zi a anului, de la ora 14:00, Cornelia si Lupu Rednic au pregatit o surpriza pentru aceasta zi deosebita. Timp de doua ore, telespectatorii se vor putea bucura de muzica celor mai indragiti interpreti populari. Printre acestia se numara Matilda Pascal Cojocarita, Nicolae Furdui Iancu si Maria Dragomiroiu.

De la ora 20:10, membrii grupului Voua vin cu un episod special al consacratului serial "Baronii". Tema de baza va fi modul de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana. LIVE. National TV transmite cel tare Revelion, pregatit cu ocazia integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, din Piata Universitatii. (A.V.P.)
×