x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun ARGEŞ / Angajaţi ai serviciului de permise auto, cercetaţi pentru luare de mită şi fals în documente

ARGEŞ / Angajaţi ai serviciului de permise auto, cercetaţi pentru luare de mită şi fals în documente

de Veronica Micu    |    13 Iun 2008   •   00:00
ARGEŞ / Angajaţi ai serviciului de permise auto, cercetaţi pentru luare de mită şi fals în documente

12:20 • Angajaţii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Argeş au fost ridicaţi, astăzi, în cadrul unei anchete privind falsificarea de documente, ei fiind duşi la Direcţia Naţională Anticorupţie Piteşti. În urma percheziţiei, de la domiciliul şefului Serviciului, au fost ridicaţi peste 300.000 de euro.

Angajaţii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Argeş au fost ridicaţi, astăzi, în cadrul unei anchete privind falsificarea de documente, ei fiind duşi la Direcţia Naţională Anticorupţie Piteşti. În urma percheziţiei, de la domiciliul şefului Serviciului, au fost ridicaţi peste 300.000 de euro.


ANCHETĂ. Procurorii DNA urmează să îi audieze pe aceştia în legătură cu falsificarea de documente. Procurorii fac anchetă în legătură cu eliberarea de permise auto şi certificate de înmatriculare pentru persoane care nu se aflau în ţară sau nu erau din judeţul Argeş. Angajaţii primeau sume de bani cuprinse între 2 şi 10 mii de euro.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi cei ai Direcţiei Generale Anticorupţie au ridicat, în urma celor 24 de percheziţii efectuate la sediul instituţiei şi la domiciliile celor 22 de persoane suspectate de fapte de corupţie, aproximativ 20 de saci de documente, calculatoare, imprimante şi sume impresionante de bani. De la domiciliul şefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor al judeţului Argeş au fost ridicaţi peste 300.000 de euro.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, unul dintre poliţiştii reţinuţi de procurorii anticorupţie, Daniel Zidaru, este ruda secretarului de stat în Ministerul Internelor şi Reformei Administrative, chestor general Nicolae Berechet.

 

×
Subiecte în articol: magazin