x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ashton Kutcher + Mila Kunis = Love

Ashton Kutcher + Mila Kunis = Love

03 Iul 2012   •   13:19
Ashton Kutcher + Mila Kunis = Love

Se pare ca Mila Kunis si Ashton Kutcher nu-si mai pot ascunde relatia dupa ce, de curand, au fost vazuti luand masa impreuna si parand a fi mai mult decat simpli prieteni.

Un martor a declarat publicatiei US Weekly ca sambata cei doi actori au luat masa la restaurantul Soho House din Los Angele si foarte intimi si trandri unul cu celalalt

“S-au asezat pe aceeasi parte a mesei iar Mila ii mangaia tot timpul parul lui Kutcher. Ea isi sprijinea cotul de el, se juca cu parul lui si ii masa umerii. El s-a aplecat spre ea, i-a soptit ceva la ureche dupa care a sarutat-o pe obraz. S-au tinut de mana,' a declarat sursa.

Primele zvonuri, cum ca cei doi ar avea o relatie, au aparut in luna aprilie dar Kunis a negat totul intr-un interviu subliniind ca sunt doar prieteni.

Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru serialul de televiziune "That '70s Show" in anul 1998, cand Kunis avea doar 15 ani. Mila a declarat revistei People ca primul sarut cinematografic l-a avut cu Ashton si ca era indragostita de el.

×