x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Augusta Lazarov: Valeriu m-a învăţat că imposibilul poate fi posibil

Augusta Lazarov: Valeriu m-a învăţat că imposibilul poate fi posibil

de Anca Nicoleanu    |    12 Mar 2010   •   00:00
Augusta Lazarov: Valeriu m-a învăţat că imposibilul poate fi posibil
5600-115821-03_07tv17.jpg● Eşti şefă peste divertismentul Antenei 1. Ai urmărit programele de divertisment din grila postului? Care ţi se par bine făcute?

Preocuparea mea este în acest moment coordonarea programelor de divertisment prezente pe post, a celor care se află în producţie şi a celor care se află încă în stadiul de proiecte şi propuneri. De asemenea, îmi doresc ca împreună cu întreaga echipă să optimizăm calitatea programelor noastre, pentru ca publicul să se regăsească într-un număr din ce în ce mai mare în faţa ecranelor la difuzarea emisiunilor marca Antena 1.

 

● Ce emisiuni ai scoate din grilă?

La 1 martie a început sezonul de primavară, în care se regăsesc emisiuni deja consacrate, îmbrăcate într-o haină nouă, mai dinamică, mai relevantă, dar se află şi emisiuni nou-nouţe, care îşi aduc din plin aportul la noua noastră abordare asupra programelor de divertisment. Să nu uităm că activitatea mea la Departamentul divertisment al Antenei 1 a început în urmă cu două săptămâni. Iar timpul de producţie pentru o emisiune de gen este de ordinul lunilor.

 

● Zi-ne mai multe despre late night show-ul lui Mândruţă. Cum e Lucian ca entertainner?

Publicul îl va descoperi pe Lucian într-o ipostază inedită, cu mult umor, ironie fină, într-o emisiune-pamflet, cu invitaţi din toate domeniile, cu subiecte "arzătoare la ordinea zilei", o lume nebună-nebună, aşa cum e cea în care trăim cu toţii, dar transpusă pe ecran cu un stil puternic, local şi foarte relevant. Nu vă pot dezvălui nici numele invitaţilor, nici momentele-cheie ale emisiunii. Ne dorim ca telespectatorii să fie primii care vor avea acest privilegiu, îndrăgostindu-se la prima vedere de o rubrică sau alta, de program în ansamblul său şi de stilul "tranşant" şi savuros al show-ului.

 

● Intenţionezi să readuci pe sticlă vedete precum Andreea Marin? Aţi avut discuţii de principiu pe tema asta?

Este foarte important ca un prezentator profesionist de televiziune, un om care-şi iubeşte profesia să prezinte un program puternic, cu care să se identifice. În momentul în care vom găsi un astfel de format tv, colaborarea va avea succesul scontat.

 

● În Spania rămâi acţionar la casele de producţie care au aparţinut soţului tău. În România te vei concentra doar pe noul job?

Noul job de la Antena 1 necesită timp, energie creatoare, implicare personală, pe care mi le-am asumat cu responsabilitate în momentul semnării contractului. Calitatea mea de acţionar şi moştenitor face parte acum dintr-o procedură tehnică ce se desfăşoară după anumite reguli, impuse de legi, statute şi prevederi testamentare.

 

● Care sunt emisiunile de divertisment, dintre cele de pe posturile româneşti, pe care le urmăreşti cu plăcere? Dar cele care-ţi sunt imposibil de văzut, din cauza conţinutului?

Le urmăresc pe toate cu foarte mare atenţie. Cu plăcere sper să pot urmări cât mai multe de aici înainte. E important ca o emisiune să aibă un sens, un fir director, să fie bine realizată atât tehnic, cât şi din punct de vedere al conţinutului.

 

● Cum îţi e, odată întoarsă în ţară?

Pe plan personal, mă bucur de fiecare moment petrecut împreună cu părinţii, cu fratele meu şi familia lui minunată.

 

● Spune-mi trei lucruri învăţate de la Valeriu Lazarov care crezi că te vor ajuta în munca de televiziune?

Profesionalismul, entuziasmul de a realiza programele de care eşti îndrăgostit şi încrederea că până şi imposibilul poate fi posibil!

×
Subiecte în articol: vedete