x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bad Boys&Girls

Bad Boys&Girls

28 Dec 2007   •   00:00

Nici ingeri, nici draci! Actori, artişti, muzicieni, vedete tv au reuşit, prin comportamentul lor indecent, imoral sau rebel, să fie subiect de scandal, atrăgănd critici usturătoare, dar şi titluri memorabile in presa internaţională.

Vedetele rebele din 2007

Nici ingeri, nici draci! Actori, artişti, muzicieni, vedete tv au reuşit, prin comportamentul lor indecent, imoral sau rebel, să fie subiect de scandal, atrăgănd critici usturătoare, dar şi titluri memorabile in presa internaţională. Anul 2007 pare să fi atins recordul in materie de "situaţii jenante". Să vedem care sunt "subiecţii"!

INCIDENTE. Primul loc in topul cărcotelilor il deţine Michael Jackson, care pare să nu mai uimească pe nimeni prin conduita şi stilul său de viaţă. O intrebare rămăne insă pe buzele tuturor: "De ce oare nu şi-a intemeiat o familie?". Actorul de comedie Owen Wilson a stărnit o adevărată furtună in presă după ce a incercat să se sinucidă. Norocul a fost de partea lui, dar a avut şi prieteni buni care l-au ajutat să depăşească "incidentul". Rosie O’Donnell, cunoscută pentru comentariile răutăcioase la adresa vedetelor, a făcut-o lată cănd a jignit-o Barbara Walters intr-o carte de-a ei. Moartea tragică a Annei Nicole Smith a stărnit numeroase controverse, iar oamenii care au pretins că-i sunt prieteni continuă să profite de "dispariţia" ei. Trist, dar adevărat! O altă prezenţă controversată este şi Vanessa Hudgens. Actriţa şi căntăreaţa americană are prostul obicei de a trimite fotografii nud atăt foştilor, căt şi actualilor iubiţi, fapt pentru care internetul abundă in astfel de ilustraţii. Hudgens n-are insă nici o apăsare! Başca, işi doreşte să pozeze goală in reviste pentru bărbaţi. Lindsay Lohan şi-a petrecut anul 2007 in arest sau prin clinici de reabilitare, la fel ca şi colegii de breaslă Pete Doherty şi Amy Winehouse. Recordul il deţine insă Britney Spears, care şi-a revenit aproape miraculos din situaţia jalnică in care ajunsese.

×
Subiecte în articol: magazin