x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Balet subacvatic

Balet subacvatic

de Roxana Ioana Ancuta    |    18 Sep 2007   •   00:00
Balet subacvatic
Sursa foto: BERTHOLD STADLER/

Artişti in timpul unor repetiţii pentru spectacolul "Fuerzabruta", care a avut loc la 12 septembrie la Berlin. Nimfele de la Fuerzabruta, dansatoare obişnuite să se unduiască in valuri, i-au lăsat cu gura căscată pe toţi spectatorii veniţi să le vadă.

Artişti in timpul unor repetiţii pentru spectacolul "Fuerzabruta", care a avut loc la 12 septembrie la Berlin. Nimfele de la Fuerzabruta, dansatoare obişnuite să se unduiască in valuri, i-au lăsat cu gura căscată pe toţi spectatorii veniţi să le vadă. Show-ul, originar din Argentina, va fi prezentat in capitala Germaniei pănă la data de 3 octombrie.

SUA - Nu acordă viză unor staruri pop britanice

Multe staruri ale muzicii pop britanice, precum Lily Allen sau Klaxons (recompensaţi cu Premiul Mercury pe 2007), işi anulează concertele din Statele Unite, pentru că oficialii americani consideră că nu sunt destul de cunoscute pentru a primi viză şi, prin urmare, li s-a refuzat accesul pe teritoriul SUA, informează telegraph.co.uk, citat de Medifax. Deşi ei se bucură de succes in răndurile fanilor europeni, cel puţin zece trupe britanice sunt in situaţia aceasta, de a nu primi viza pentru SUA (viza de tipul P-1), acordată in mod tradiţional artiştilor care sunt "recunoscuţi pe plan internaţional" de "mult timp".

China - A murit după trei zile de navigare pe net

Un bărbat de aproape 30 de ani a murit la sfărşitul săptămănii intr-un internet cafe din Canton (sudul Chinei) după ce a navigat pe net fără intrerupere timp de trei zile, relatează AFP. "Potrivit primelor concluzii, faptul că a stat atăt de mult timp in faţa calculatorului este sigur cauza morţii, provocată de o problemă cardiacă", a indicat un medic citat de o publicaţie din Beijing. Bărbatul, cu o alură robustă şi "care nu avea nici o rană aparentă", potrivit unui martor, ar fi leşinat brusc in faţa monitorului sămbătă după-amiază.

Interdicţie - Fără porumbei in Veneţia

In incercarea de a reduce invazia de porumbei in oraş, Primăria Veneţiei va interzice aruncarea tradiţională de orez la nunţile de la Palatul Cavalli şi vănzarea de grăunţe in tot oraşul. Conform ziarului italian La Repubblica, primarul oraşului este ingrozit de deteriorarea gravă pe care o provoacă porumbeii patrimoniului artistic al oraşului, păsări care s-au inmulţit foarte mult in ultima perioadă. Un studiu realizat la solicitarea direcţiei arheologice din Veneţia a relevat că problemele igienico-sanitare şi restaurarea patrimoniului in urma distrugerilor provocate de porumbei il costă anual pe fiecare cetăţean circa 275 de euro.

Ofertă - Kate Winslet şi-a scos fesele la licitaţie

Actriţa britanică Kate Winslet şi-a desenat posteriorul şi a scos opera la licitaţie. Desenul in roşu a fost scos la licitaţie pe site-ul Paint4Poverty, al cărui scop este străngerea de fonduri pentru opere de caritate. Pănă in prezent, suma cea mai mare care a fost licitată este de 750 de euro. "Folosindu-se" de schiţa posteriorului său, actriţa vrea astfel să ajute la reducerea sărăciei in mai multe regiuni ale lumii, astfel că banii strănşi din vănzarea desenului sunt destinaţi susţinerii unor proiecte in Romănia, Tanzania, India sau Nepal.

×
Subiecte în articol: magazin