x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun BEC nu anulează alegerile din Iepureşti

BEC nu anulează alegerile din Iepureşti

de Veronica Micu    |    06 Iun 2008   •   00:00

11:45 • Biroul Electoral Central a decis, astăzi, cu 16 voturi pentru şi 2 împotrivă să nu anuleze alegerile din Iepureşti, respingând contestaţia PD-L referitoare la fraude electorale.

Biroul Electoral Central a decis, astăzi, cu 16 voturi pentru şi 2 împotrivă să nu anuleze alegerile din Iepureşti, respingând contestaţia PD-L referitoare la fraude electorale.

DECIZIE. BEC amânase pentru azi soluţionarea contestaţiei în privinţa alegerilor din Iepureşti, pentru că la dosar erau aşteptate noi probe, după cum anunţa purtătorul de cuvânt al Biroului, Marian Muhuleţ. Acesta a informat ieri că amânarea unei decizii în privinţa contestaţiei în cazul Iepureşti este motivată de noi probe aşteptate la dosar care nu au ajuns încă pe masa Biroului Electoral Central. Muhuleţ şi-a exprimat speranţa ca astăzi BEC să facă publice şi rezultele finale ale scrutinului din 1 iunie. El a mai precizat că, în urma anulării alegerilor în comunele Ştefăneşti şi Sinteşti, mandatele preşedintelui CJ şi ale consilierilor judeţeni nu pot fi încă atribuite. BEC şi-a motivat ieri decizia de a anula alegerile de la Ştefăneşti, susţinând că probele au condus la concluzia că votarea şi stabilirea rezultatului alegerilor au avut loc prin fraude de natură a modifica atribuirea mandatelor. Tot ieri, BEC a dispus repetarea scrutinului din Sinteşti, circumscripţia electorală 39, comuna Vidra, soluţionînd astfel contestaţia depusă de PSD Ilfov.

×
Subiecte în articol: magazin