x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Beyonce: "N-am crezut niciodată că o să fiu atât de cunoscută"

Beyonce: "N-am crezut niciodată că o să fiu atât de cunoscută"

04 Mar 2011   •   14:22
Beyonce: "N-am crezut niciodată că o să fiu atât de cunoscută"
Sursa foto: Ray Stubblebine/REUTERS

Beyonce Knowles nu şi-a imaginat că va ajunge să fie atât de celebră. Cântăreaţa spune că, atunci când era mai tânără, îşi închipuia că la vîrsta de 30 de ani va fi deja "pensionată". "E foarte amuzant, dar când eram mai mică mă gîndeam că ma vpi retrage până la vârsta de 30 de ani. Acum sunt aproape la vârsta aceasta şi nu-mi vine să cred că încă sunt atâtea lucruri pe care vreau să le fac", a declara diva într-un interviu pentru revista Cosmopolitan.

Cântăreaţa spune că în trecut i se părea suficient dacă reuşea să lanseze măcar un album. "Nu mi-am imaginat niciodată premiile care urmau să vină, filmele... Încă nu îmi vine să cred. Sunt recunoscătoare pentru asta şi nu iau totul de-a gata. însă, atunci când fac ceva, încerc să fac acel lucru cât mai bine cu putinţă", a mai povestit cântăreaţa, în vârstă de 29 de ani.

Deşi unii ar putea spune că întâlnirea şi, ulterior, căsătoria ei cu Jay-Z, au avut o influenţă destul de mare asupra carierei cântăreţei, Beyonce pare să fie extrem de fericită alături de soţul său. Ea a vorbit, recent, despre cum îl seduce pe pe Jay-Z. . "Îmi place să port tocuri înalte împreun cu o rochie frumoasă, dar fiecare trebuie să descopere ce i se potriveşte - fie că e vorba de un machiaj sofisticat sau de un aspect natural. Şi nu trebuie niciodată să fii previzibilă. Amestecă detaliile, surprinde-l, schimbă-ţi culoarea părului -  fii aceeaşi femeie pe care o cunoaşte, dar cu puţine schimbări", a povestit Beyonce. La toate astea, cântăreaţa spune că adaugă şi o muzică bună care să inducă o atmosferă relaxantă.

În prezent, Beyonce şi Jay-Z sunt unul dintre cele mai cunoscute cupluri din industria muzicală. În plus, şi unul dintre cele mai bogate, averea lui Jay-Z ridicându-se la nu mia puţin de 63 de milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: beyonce celebrity Jay-Z