x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Blestemul Poltergeist

Blestemul Poltergeist

de Radu Popa    |    21 Oct 2005   •   00:00
Blestemul Poltergeist
MISTERE
Exista un blestem abatut asupra protagonistilor filmelor din seria "Poltergeist", realizate in anii ’80?

Sunt cel putin patru decese suspecte legate de peliculele "Poltergeist I", "Poltergeist II", "Poltergeist III". In pofida zvonurilor, se pare, insa, ca nici unul dintre acestea nu s-a datorat unor cauze supranaturale. Acestea au survenit intr-un interval de 6 ani. Moartea violenta a celor patru foste personaje ale filmului sugera ideea ca asupra lor s-ar fi abatut un blestem. Exista insa si multi sceptici ce contrazic ipoteza respectiva.

Pe baza informatiilor disponibile se poate concluziona ca singura legatura existenta intre cele patru decese a fost faptul ca acestea s-au petrecut in circumstante anormale. O serie de zvonuri, potrivit carora decesele ar fi survenit in platou, au fost, ulterior, contrazise. Altele sugerau ca toti actorii din distributie ar fi murit, fapt total neadevarat.

1982 DOMINIQUE DUNN
Interpreta rolului surorii mai mari in primul film a fost ucisa de fostul sau iubit, la scurt timp de la lansarea peliculei. Apreciata de cei din jurul sau, actrita parea in culmea fericirii. Ea murea lasand in urma o cariera promitatoare, dragostea si furia celor care o cunoscusera. La o petrecere, l-a intalnit pe John Thomas Sweenwey, fapt care avea sa-i fie fatal.

1985 JULIAN BECK
Interpretul "Spiritului Rau" in "Poltergeist II", a murit de cancer la stomac. Decesul nu a fost insa suprinzator, deoarece boala fusese diagnosticata de la inceputul anului 1984.

1987 WILL SAMPSON
A intruchipat "Spiritul cel Bun" in "Poltergeist II", a murit in urma unui dublu transplant inima-plamani. El era cunoscut in urma interpretarii memorabile a rolului indianului mut din filmul "Zbor deasupra uni cuib de cuci".

1988 HEATHER O’ROURKE
In toate cele trei filme ale seriei, tanara a fost interpretata de Heather O’Rourke. Ea a murit in urma unei infectii provocate de o ocluzie intestinala, ce a permis toxinelor sa intre in organismul sau. Initial, medicii credeau ca fata suferea de gripa. Dar, 24 de ore mai tarziu, ea murea pe masa de operatie, in timp ce chirurgii incercau o salveze.
×
Subiecte în articol: poltergeist