x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bomba zilei: noua iubită a lui Leonardo di Caprio este românca Mădălina Diana Ghenea

Bomba zilei: noua iubită a lui Leonardo di Caprio este românca Mădălina Diana Ghenea

26 Oct 2011   •   05:39
Bomba zilei: noua iubită a lui Leonardo di Caprio este românca Mădălina Diana Ghenea

Paparazzi l-au surprins pe actorul Leonardo di Caprio in balconul apartamentului sau din Sydney, Australia, imbratisandu-se cu o 'misterioasa' bruneta. Iar celebsam.com a identificat-o pe bruneta ca fiind topmodelul Madalina Diana Ghenea. Editorul celebsam.com noteaza cu umor: 'Ma intreb ce-o fi vazut di Caprio la aceasta puicuta? Vreau sa spun… abia de este cea mai atragatoare femeie pe care am vazut-o in toata viata! Sper ca are macar o personalitate data naibii'.

Conform Wikipedia, Madalina Diana Fgenea s-a nascut la 8 august 1988 la Slatina. Inca de la o varsta frageda a fost in lumina reflectoarelor, participand la celebra emisiune tv "Tip Top Minitop". Timp de 7 ani, Madalina a luat lectii de balet, dar si de pian. A absolvit Colegiul National "Ion Minulescu" din Slatina, reusind sa se dedice si carierei ce avea sa inceapa.

Madalina este un iubitor de animale, o pasionata a misticismului si a numerologiei.

Cariera sa in domeniul modei a inceput pe cand avea doar 15 ani, cand a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentari de moda in toata lumea, Romania, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franta sau Spania. Prin urmare, Madalina se declara 'cetatean al lumii, cu viata intr-o valiza'. Printre reclamele cele mai cunoscute se numara cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Madalina nu este foarte cunoscuta in Romania. A atras atentia presei din Romania odata cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi al lui Eros Ramazzotti, in care apare in rolul iubitei cunoscutului cantaret.

In 2008 este una din protagonistele celebrului calendarul PERONI.

In anul 2010, debuteaza in televiziune si accepta sa participe la concursul BALLANDO CON LE STELLE, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobila TRE-Italia pentru care filmeaza un spot publicitar alaturi de indragitul actor Raoul Bova. De asemenea din acelasi an devine imaginea producatorului de haine pentru dans DEHA si a celebrei curse pentru masini de epoca Mille Miglia.

Debutul sau ca actrita il face in 2011 in rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.

×