x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Botezatu, din culise

Botezatu, din culise

03 Mar 2005   •   00:00

VEDETE
"Ma iubesc si femeile, si barbatii"

Credeam ca Botezatu e un barbat implinit. Ca n-are regrete sau remuscari. Ca e un tip fericit. Cam asta e povestea pe care o spun luminile reflectoarelor despre el. Insa culisele, am descoperit, ascund aceleasi nelinisti ca ale oricaruia dintre noi, cei care nu tinem titlurile de prima pagina.
MIRUNA MIHALCEA

Multe s-au scris despre el, bune si rele, dar inca si mai multe s-au zvonit. Barfele de pe la colturi, pe care nimeni nu ti le spune in fata. Asa ca n-am indraznit sa-l intreb. Surpriza a venit abia atunci cand singur a adus vorba…

Eu zic ca nu regret nimic

Acum vreo 18 ani, cand isi dorea cu ardoare sa devina actor. S-a straduit, s-a pregatit cu Mihaela Juvara, Florin Piersic, Florin Calinescu, a dat de trei ori la IATC. Si a picat de tot atatea ori. Dac-ar fi s-o ia de la capat, prima schimbare pe care ar face-o ar fi sa nu mai acorde credit nelimitat oamenilor din jur, care de cele mai multe ori se dovedesc "gaunosi si ipocriti". "Cred ca as fi un medic sau un avocat bun, dar cu siguranta un politician prost, pentru ca nu stiu sa mint cum trebuie."

Castig bine, dar n-am fost niciodata un strangator

Catalin Botezatu castiga bine, iar acest fapt nu e un secret pentru nimeni. Cliseu, ne-cliseu, oare banii ii aduc lui Catalin si fericirea? Ei bine, nu. Ba chiar, de multe ori, aduc nefericirea. Pentru ca a fi vedeta inseamna sa devii tinta tuturor. "Si e foarte greu sa te aperi. Dar la fel de adevarat e - spune el - ca poti cu bani sa cumperi aproape orice. Chiar si o falsa fericire, daca vrei…"

Nu suport sarbatorile!

"Prieteni? Daca sunt vreo 4-5, atunci ma consider un om bogat." Iar dupa cateva experiente neplacute sufla si-n iaurt. "Apreciez mult compania celor care nu sunt neaparat persoane publice. Cred ca valorile se gasesc tocmai la oamenii simpli, fara fite, care nu sunt snobi si care sunt inevitabil mai sinceri. Cu cadourile de Craciun e o poveste mai trista, pentru ca, oricat ti-ar fi de apropiat, de sarbatori, fiecare vrea sa fie cu ai lui. Asa ca nu suport sarbatorile!"

Book Moda

Activitatea lui Catalin are parte de o groaza de confirmari si premieri, la noi si in strainatate. Unul dintre cele mai recente este Book Moda. "Toate astea iti gadila si orgoliul. Dar sunt totusi o recunoastere a muncii si o motivatie de a merge mai departe." Insa, pana la premii, ne mananca, vorba aia, proiectele in sine. Care la Catalin sunt intotdeauna pe termen scurt, pentru ca-si fixeaza target-uri pe care stie ca le poate implini cu un efort profesional usor de dozat.

Vor sa stie: bisexual sau gay?

Iubeste, zice, ca orice om. "Poate chiar mai mult, mai tandru, mai romantic sau mai salbatic". Stie ca lumea-si inchipuie cu totul altceva. "Daca esti persoana publica, e clar ca nu scapi de zvonuri. Si trebuie sa ti le asumi. Ce sa spun, ma bucur ca in egala masura sunt iubit si de barbati, si de femei. Dar imi cunosc limitele si pe unele din ele nu sunt pregatit sa le depasesc, si nici nu vreau." Catalin stie ca pentru cele mai multe femei nu e decat "Bote de la televizor, Botezatu plin de bani". A trait printre manechine si a vazut cum gandesc si ce urmaresc. Toate cauta castigul in orice relatie. "Toate relatiile din Romania s-au dovedit cumva interesate, dar ma asteptam. Stiu ca platesc mereu, cash sau altfel…" Unele vor sa-l treaca-n carnetel, altele o fac din curiozitate, iar altele pur si simplu din ambitie. "Ca sa nu mai spun ca unele vor sa se lamureasca daca sunt bisexual sau gay! Deci curiozitatile lor la adresa mea sunt multe. Mi s-a intamplat la petreceri sa aud diverse femei povestind ca s-au culcat cu mine si relatau asta chiar cu lux de amanunte. Iar eu habar n-aveam cine sunt ele, dar ma rog…"

DESPRE IUBIRE
Nu mai viseaza la marea iubire, pentru ca pot exista mai multe. A fost foarte indragostit, pe punctul de a se sinucide, crezand ca nu va mai fi alta la fel. Si a aparut. "Marea iubire e persoana cu care sa te intelegi bine, sa-ti inteleaga munca, sa aiba simtul umorului, al aventurii, sa fie toleranta. Marea iubire se poate consuma cu o femeie din lumina reflectoarelor sau nu. Conteaza ce construiti impreuna."

DESPRE FEMEIE
Femeia la care viseaza n-are neaparat trasaturi de manechin. Conteaza tocmai calitatile care nu se vad. "Femeile mai putin frumoase sunt interesate sa arate partenerului iubire si dragoste. Sa fie undeva intre curva si doamna, intre famme fatale si calugarita." Ii plac extremele si combinatia dintre ele. "Dar si un barbat se supune acelorasi imperative, pentru ca si femeia se poate plictisi la fel de repede."
×