x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt: Angelina Jolie este în continuare o fată rea

Brad Pitt: Angelina Jolie este în continuare o fată rea

07 Feb 2012   •   12:19
Brad Pitt: Angelina Jolie este în continuare o fată rea

Actorul Brad Pitt a spus intr-un interviu acordat postului de televiziune CBS ca partenera sa de viata, actrita Angelina Jolie, "este in continuare o fata rea" in intimitate scrie Daily Mail.

Angelina Jolie a marturisit anul trecut in noiembrie ca partea ei intunecata "ii apartine acum lui Brad". In trecut, actrita era faimoasa si pentru firea ei temperamentala, nonconformista si impulsiva. "E in continuare o fata rea. Intr-un fel minunat. Insa nu e ceva pe care il arata in fata publicului", a spus Brad.

In emisiunea "CBS This Morning" actorul a mai spus ca familia sa il ajuta sa-si imbunatateasca performantele actoricesti. "Munca mea a devenit tot mai buna, pentru ca acum imi fac mai putine griji din cauza ei. Vreau sa spun ca nu o consider la fel de importanta ca familia", a marturisit Brad.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Actorii isi iau copiii cu ei in calatoriile lor in jurul lumii, micutii invatand "sa isi faca singuri bagajele si sa accepte faptul ca sunt singurii vinovati daca isi uita pe undeva jucariile sau incarcatoarele acestora".

Brad Pitt a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal in 2012 pentru "Moneyball" alaturi de George Clooney ("The Descendants"), Jean Dujardin ("The Artist"), Demián Bichir ("A Better Life") si Gary Oldman ("Tinker Taylor Soldier Spy"). Cea de-a 84-a gala a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles, si va fi prezentata de Billy Crystal.

×
Subiecte în articol: copii angelina jolie brad pitt