x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Braşov / Triplu asasinat în municipiul Săcele

Braşov / Triplu asasinat în municipiul Săcele

de Veronica Micu    |    24 Iun 2008   •   00:00

11:00 • Trei cadavre au fost descoperite luni seară în haznaua  unei locuinţe din municipiul Săcele. Purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov a declarat că există un suspect, dar că cercetările sunt destul de ample, avînd în vedere complexitatea cazului.

Trei cadavre au fost descoperite luni seară în haznaua  unei locuinţe din municipiul Săcele. Purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov a declarat că există un suspect, dar că cercetările sunt destul de ample, avînd în vedere complexitatea cazului.

           

ANCHETĂ. Sesizaţi de un cetăţean care nu-şi mai văzuse de cîteva zile vecinul, poliţiştii au descoperit în haznaua locuinţei de pe strada Primăverii nr.9 cadavrele a trei persoane: Vrabie Gheorghe (60 de ani), Rotar Ioan (35 de ani) şi fiul acestuia, Rotar Mihai (13 ani). Potrivit procurorului Marţian Aldea, de la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, cadavrele prezentau urme de violenţă la nivelul capului, leziuni produse cu un obiect despicător, cel mai probabil topor. Purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a declarat că la adresa respectivă locuia legal Vrabie Gheorghe, iar Rotar Ioan şi fiul acestuia aveau domiciliul în localitatea Brăhăşeşti, judeţul Galaţi. Nu se ştie ce căutau ceilalţi doi la adresa respectivă. Purtătorul de cuvînt a mai precizat că există în prezent un suspect, dar cercetările sunt destul de ample, avînd în vedere complexitatea cazului. IPJ Braşov a constituit o echipă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, de la Serviciul Criminalistic şi Poliţia Săcele, precum şi un medic legist care, sub conducerea unui procuror, efectuează investigaţii şi verificări, a mai spus Liviu Naghi. Cadavrele au fost transportate la Laboratorul de Medicină Legală din Braşov pentru necropsiere în vederea stabilirii cauzelor decesului.

×
Subiecte în articol: magazin brasov