x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears şi-a revăzut copiii

Britney Spears şi-a revăzut copiii

de Jurnalul National    |    25 Feb 2008   •   00:00

Cântăreaţa americană Britney Spears şi-a revăzut sâmbătă copiii pentru prima dată de când drepturile sale au fost suspendate, relatează Rompres

Cântăreaţa americană Britney Spears şi-a revăzut sâmbătă copiii pentru prima dată de când drepturile sale au fost suspendate, relatează Rompres. Elliot Mintz, un purtător de cuvânt al fostului soţ al vedetei, Kevin Federline, a indicat că aceasta a petrecut sâmbătă trei ore cu  Sean Preston, 29 de luni, şi Jayden James, 17 luni. Mintz nu a dorit să precizeze unde a avut loc revederea sau dacă a mai fost cineva prezent. Avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, anunţase vineri că ambii părinţi au decis să revizuiască un ordin judecătoresc care i-a anulat cântăreţei drepturile de vizită. Spears nu-şi mai văzuse copiii de la începutul anului. Federline, în vârstă de 29 de ani, a obţinut custodia celor doi băieţi la 1 octombrie 2007, în aşteptarea definitivării divorţului.

 

Cântăreaţa de 26 de ani şi-a pierdut drepturile de vizitare după ce a refuzat să-i înapoieze pe cei doi fii tatălui după o vizită, fiind necesară intervenţia poliţiei. După incident, vedeta de 26 de ani a fost plasată de o judecătoare sub tutela tatălui ei şi a unui avocat la 1 februarie şi a fost spitalizată pentru o scurtă perioadă de timp. Britney va trebui în continuare să se supună unei evaluări ordonate de tribunal, crucială pentru a se stabili dacă tânăra poate să aibă grijă de copiii ei, potrivit lui Kaplan.

×
Subiecte în articol: magazin