x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears va reintra în curând în posesia propriei averi

Britney Spears va reintra în curând în posesia propriei averi

15 Sep 2010   •   00:00

Până la sfârşitul acestui an Britney Spears ar putea reintra în posesia averii sale, conform avocaţilor implicaţi în procesul de conservare a acesteia, informează femalefirst.co.uk.



Prinţesa pop care a depăşit criza în care s-a afundat din 2007, ce a culminat cu spitalizarea sa din ianuarie 2008, are averea şi afacerile personale controlate de tatăl său, Jamie Spears şi de avocatul Andrew Wallet, care au primit în 2008, în instanţă, calitatea de co-administratori ai averii.

Recent însă, avocaţii implicaţi în proces sunt de părere că vedeta pop este "mai mult decât pregătită" să-şi administreze singură averea.

"Toată lumea din jurul ei îşi dă seama că este mai mult decât pregătită pentru a-şi conduce singură afacerile", a precizat unul dintre avocaţii lui Britney.

Britney Spears care are doi copii, Sean Preston, 5 ani şi Jayden James, 4 ani, din căsătoria cu Kevin Federline - este în prezent acuzată în instanţă de hărţuire sexuală de o fostă gardă de corp, Fernando Flores, notează Agerpres.

Următoarea audienţă de judecată cu privire la administrarea averii lui Britney Spears va avea loc la 30 septembrie.

×
Subiecte în articol: lumea