x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bunăciunea ofilită. Ambalajul dă gust, aroma e de formă

Bunăciunea ofilită. Ambalajul dă gust, aroma e de formă

12 Iul 2012   •   21:00
Bunăciunea ofilită. Ambalajul dă gust, aroma e de formă

Sa ne gandim ce se intampla cand unul sau altul, personaje principale din cuplu, isi modifica drastic aspectul fizic. Caci asta sigur se intampla, si chiar peste tot. Nimeni nu-i scutit, nimeni n-are nici o sansa.

Da, nici macar aia doldora de bani, care ajung sa arate la saizeci de ani, complet nenatural, de parc-ar avea treizeci. Si cu ei se intampla ceva. Diferenta ar fi doar ca, in majoritatea cazurilor, bogatii batrani, in loc sa arate rau, ca majoritatea, arata doar ridicol. Mare castig!

Dar pana acolo, sa lum cazul in care nevasta ramane insarcinata si se transforma, pe scurt, intr-un soi de vitrina.

SOCOTELI

Ma declaram absolut oripilata de atitudinea unor soti iubitori si viitori tati, cu siguranta asemenea, care efectiv se ingrozesc la gandul ca alaturi nu le mai sade o fetiscana draguta si, in loc sa-i fie alaturi si sa o ajute sa treaca emotional peste problema, urmand ca, in timp, cu un tonus psihic bun, femeia sa si slabeasca la loc, ei o boscorodesc si chiar o insulta fara pic de jena, strigandu-i tot felul de insulte meschine si revoltatoare. Cum ar fi si un simplu "vaco!' care, desi in teorie nu pare cine stie ce, pe langa restul uralelor de bine pe care orice cuplu le foloseste la un moment dat in intimitate, in fapt este un de-a dreptul criminal indemn la sila de propria-ti persoana si un branci catre cele mai sordide cai ale depresiei pentru o femeie care se afla si asa intr-o situatie dizgratioasa si pe care, mai mult, nu prea o poate controla timp indelungat.

Deci trebuie musai sa fii un magar absolut, un dobitoc deci complet insensibil ca sa arunci cu astfel de ocari in cea care urmeaza sa dea viata micii tale seminte care, de altfel, pe tine nu te-a prea incurcat cu nimic cat ai avut-o la purtator. Ceea ce, desigur, nu se poate spune despre momentul cand mica ta samanta, cum ziceam, schimba gazda.

CU-CU!

Sunt totusi si chestii pe care nu le poti controla. Cum ar fi sa te iubeasca fizic neconditionat. De pilda am auzit recent un caz. Hazliu, daca te uiti la el de la coada. Cum el a fost mereu alaturi de ea, cum a iubit-o si-a mangaiat-o si tot tacamul. Si cum cand s-a facut din nou mandra frumusica si subtirica, nu doar ca o iubea si o mangaia, dar corpul lui a inceput sa graiasca iar, de la distanta, asa cam ca la tinerete. Cu alte cuvinte daca se intampla ca ea sa umble putin in chiloti pe langa el, cucul lui se bucura singur, fara sa astepte alte semnale, constient controlate, din inima si din simtiri. Deci cucul striga singur de bucurie. De unde rezulta ca da, dragostea fizica e cam oarba. Ceea ce nu inseamna ca domnul nu poate fi domn cand dama e vitrina, urmand ca apoi domnul sa redevina simplu cuc si vitrina sa fie din nou salcie mladioasa, adapost cucului.

In fine, considerand si respectivul caz, asurzitor de graitor, e bine ca dupa ce ne rasculam impotriva porcilor si mizerabililor sa nu uitam nici noi, cele care ajungem uneori vitrine, ca oricat ne-am dori sa fim iubite neconditionat, vine un moment in viata oricarui cuc cand acesta se satura sa innoate prin straturi de grasime ca sa ajunga la prajiturica. Si ca, la fel ca in cazul tuturor prajiturelelor, ambalajul ii da gust!

×
Subiecte în articol: ghidul tv