x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Câinele care încape într-o lingură. S-a născut prematur, dar s-a încăpăţânat să trăiască

Câinele care încape într-o lingură. S-a născut prematur, dar s-a încăpăţânat să trăiască

27 Mar 2012   •   11:12
Câinele care încape într-o lingură. S-a născut prematur, dar s-a încăpăţânat să trăiască

Un pui de caine nascut prematur, care acum, la doua saptamani, are 8 centimetri, este crescut de fundatia Grace, din California, care afirma ca ar fi vorba de cel mai mic caine nou-nascut pe care l-au vazut vreodata.

Poreclita Beyonce, cateaua s-a nascut fara puls, in urma cu doua saptamani, avand nevoie de masaj cardiac si respiratie artificiala pentru a fi resuscitata.

Beth De Caprio, directoarea fundatiei, spune ca la nastere, Beyonce putea incapea intr-o lingura, fiind cel mai mic pui de caine pe care l-a vazut vreodata.

Beyonce a fost al patrulea pui nascut de o catea maidaneza salvata dintr-un adapost unde urma sa fie eutanasiata.

"Nu respira cand s-a nascut. Veterinarul nostru a trebuit sa apese cu degetul in dreptul inimii si sa-i faca respiratie gura la gura. Apoi si-a revenit si da semne ca e o luptatoare", spune De Caprio.

Pe pagina de Facebook a fundatiei au fost postate fotografii cu Beyonce alaturi de diferite obiecte. Astfel, cateaua este de doua ori mai mica decat o cutie de suc, sta fara probleme pe un telefon mobil si, asezata pe o rigla, nu depaseste 8 centimetri.

In ciuda staturii, insa, Beyonce este acum suficient de puternica incat sa stea alaturi de fratii ei (de patru ori mai mari) atunci cand cateaua mama alapteaza.

×
Subiecte în articol: cel mai mic caine