x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cameron îşi aminteşte de noaptea nunţii minut cu minut

Cameron îşi aminteşte de noaptea nunţii minut cu minut

17 Ian 2012   •   21:00
Cameron îşi aminteşte de noaptea nunţii minut cu minut

Premierul britanic David Cameron a facut in premiera dezvaluiri despre cum isi aminteste si acum de noaptea nuntii 'minut cu minut'.

David Cameron s-a casatorit cu Samantha in 1996. Mai mult, el a dezvaluit cum tine treaza pasiunea in cuplu, avand grija sa nu treca nici o saptamana fara sa-si de 'intalniri nocturne' cu sotia sa. Cand a fost intrebat, intr-un interviu acordat revistei Now, care au fost cele 24 de ore memorabile din viata sa, el a raspuns fara sa stea pe ganduri: 'Ziua in care m-am casatorit si prima noapte din luna mea de miere. Mi-o amintesc si acum, minut cu minut', scrie tabloidul britanic Daily Mail.
Raspunsul premierului l-a facut sa pluseze pe jurnalistul care l-a intervievat si care l-a provocat apoi, pre­facandu-se insa ca vrea sa-l opreasca si de la alte destainuiri picante.
Cand acesta l-a avertizat in treacat ca a dat 'deja prea multe de­talii', David Cameron a lasat-o mai moale: 'Ei, bine atunci, ora de ora'...

Premierul a mai declarat ca el si sotia sa incearca sa gaseasca timp doar pentru ei doi, macar o seara pe saptamana, dar a refuzat sa dezvaluie la ce restaurante obisnuiesc sa mearga amandoi, pentru a nu le crea probleme stabilimentelor respective. 'Avem cateva restaurante favorite, italienesti, in Kensington, dar nu va pot oferi detalii despre ele. M-am apucat odata sa pomenesc numele unui restaurant spaniol, iar un ziar si-a trimis oamenii acolo si au scris un articol defaimator despre locul acela', a explicat Cameron.

Premierul conservator David Cameron nu este primul politician britanic care face confesiuni despre viata sa personala. Cherie Blair, sotia fostului premier laburist britanic Tony Blair, a facut anul trecut dezva­lui­ri despre viata sa sexuala. 'Sunt casatorita cu Tony de 31 de ani si suntem impreuna de 35 de ani, dar si acum ma starneste in toate felurile posibile.' Cherie a mai dezvaluit ca Leo, cel mai mic dintre copiii lor, a fost conceput in noaptea unei vizite oficiale la resedinta regala de la Balmoral, pentru ca era jenant sa vii la castelul reginei cu 'echipament contraceptiv', care ar fi fost descoperit de per­sonalul castelului care se ocupa de bagajele inaltilor oaspeti. Nici Tony Blair nu s-a lasat mai prejos, glumind odata ca 'face dragoste cu sotia sa de cinci ori pe noapte'.

×
Subiecte în articol: nunta dezvaluiri fun david cameron