x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Campanie - Gheata de la Coca-Cola

Campanie - Gheata de la Coca-Cola

de Eliza Dumitrescu    |    18 Noi 2005   •   00:00
Campanie - Gheata de la Coca-Cola

Daca in aceasta vara Coca-Cola a adus gheata la malul marii, acum, in prag de sarbatori, o locatie inedita pentru patinoarul itinerant o reprezinta rotonda de la Plaza Romania.
Spiridusi, stelute, muzica buna, vedetele Kiss FM, premii sunt componentele promotiei nationale "Toti pentru unul, cadouri pentru toti", care se desfasoara in perioada 1 noiembrie-31 decembrie.

"Cu acest patinoar am deschis sezonul de iarna, sezonul sarbatorilor. Cei nerabdatori se pot bucura de pe acum de sporturile de iarna. Prin amplasarea unui patinoar la malul marii si acum in Plaza Mall am incercat sa aducem ceva nou consumatorilor nostri, sa-i surprindem, sa le oferim o experienta unica.", a declarat Mihai Ursa, McCann.

INTERACTIV. Componenta interactiva a promotiei este reprezentata de jocuri, o tombola zilnica cu extrageri de premii din ora in ora, sesiunile de autografe si interviurile live cu interpretii invitati. Datorita parteneriatului cu Kiss FM, au loc mai multe interventii life sustinute de MC. Week-end-urile de muzica de la Coca-Cola Ice Land au fost trupele Impact si Heaven. In continuare vor avea concerte: Blondy, Giulia, Miki, Emanuel, Cristina Rus, Laguna, Sexxy. Accesul in ineditul spatiu se face pe baza unui bon de casa din Plaza Romania care sa dovedeasca cumpararea unei sticle de Coca-Cola.

Proiectul este unul de continuitate, intrucat urmeaza sa fie mutat si in alte locatii din Bucuresti, dar si din tara.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului